24 Април 2024сряда00:41 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Мастило" пуска "Въглехидрати"

Най-новият сингъл на Виктория Терзийска и Десислав Данчев ще бъде представен на живо

/ брой: 72

автор:Дума

visibility 14

Година след като една от най-желаните дами на българската музикална сцена Виктория Терзийска стана майка, група "Мастило" отново е на сцената и ще зарадва феновете с новия си сингъл "Въглехидрати". Закачливите заглавие и текст на парчето носят леко и приятно послание:
Огризките от любовта ти
Завих ги в сандвич и кутия
Лепят ми се въглехидрати
Но виното ще го изпия!
Композицията има всички шансове да се превърне в летния хит на 2017 г., а всяка дама ще разпознае в парчето частица от себе си. Защото в песента се говори за любов и колко сме зависими от нея, също както от въглехидратите.
Парчето ще звучи за първи път на живо на 22 април в Sofia Live Club. Заедно с премиерата на песента групата ще изпълни всичките си популярни любими хитове от последните 15 години. Освен основните членове на "Мастило" Виктория Терзийска и Десислав Данчев, на сцената ще бъдат и гост музикантите Краси Тодоров - пиано, Васил Вутев - барабани, и момичетата от "ЛаТиДа", DJ support by Stephane Love. Всички обещават динамично звучене, завладяваща атмосфера, много любов и усмивки.
Билети за концерта може да се купят на предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена 10 лв. На място, в деня на събитието, ще са 15 лв.
Още в началото на 2015 г. "Мастило" отвори нова страница и пусна сингъла "Прости ми", който е с категорично различно звучене и визия. Оттогава групата работи в посока динамична и модерна музика, както и силно визуално присъствие по време на лайв изпълненията. Последното парче на "Мастило" е "Само аз и ти" и се превърна в специално и лично послание на Вики към нейния любим. Клипът на песента беше заснет по време на националното турне на групата в края на 2015-а и е с весели и лични кадри от концертите. Малко след излизането на "Само аз и ти" се появи и дъщерята на певицата - Маргарита.

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ