23 Април 2024вторник21:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Ъпсурт" затвърждава имиджа си на 13 май

/ брой: 72

автор:Дума

visibility 40

Най-успешната хип-хоп група у нас "Ъпсурт" ще затвърди своя неоспорим имидж на 13 май (събота) с "нечувано добър" концерт в столичната зала "Арена Армеец". Класиците на българския рап отново абсолютно безкомпромисно ще поставят на изпитание въображението на многобройните си фенове.
В изключителна лайв експлозия непоклатимото трио в продължение на два часа ще реди култови рими на ръба на цензурата в своя отличителен стил, запазена марка на групата. Винаги актуални и на върха - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч, ще излязат на сцената заедно с бенд на живо и ще разбият стереотипа за хип-хоп звучене. Момчетата, които са способни да "направят навалица като в Пловдив на Metallica", ще изпълнят и най-добрите си фючъринги през годините.
Публиката в "Арена Армеец" ще има възможност да чуе всички сингли на "Ъпсурт", превърнали се в безапелационни хитове - "И твойта майка също", "3 в 1", "Втора цедка", "Звездата", "Мрън, мрън", "Колега", "Бела жига" и др. Куплет след куплет, страхотно сценично шоу и типичните за триото изкусителни денс красавици ще превърнат концерта сензационно рап събитие.
Билети от 15 до 45 лв. вече са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, уточниха от Moko Solution.

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 333

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 310

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 303

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 332

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ