28 Март 2024четвъртък15:04 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Фенове на Графа викаха "Горчиво!"

Най-голямата зала в България се оказа тясна за желаещите да чуят на живо хитовете на любимия изпълнител

/ брой: 71

автор:Альона Нейкова

visibility 53

Дългоочакваният и подготвян почти година концерт на Графа ще остане завинаги в сърцата на феновете не само защото се превърна в истински празник на музиката и мина при напълно разпродадена зала "Арена Армеец". Спомен за цял живот си създадоха двама влюбени, дошли да се насладят на хитовете на любимия изпълнител. Момичето бе извикано на сцената от Влади Ампов, който й връчи новия си албум. Заедно с този подарък девойката получи предложение за брак от приятеля си, който падна на колене пред екзалтираната 14-хилядна публика, викаща "Горчиво!", и подаде на красавицата кутийка с годежен пръстен.
Близо 3-часовият концерт мина под знака на емблематични и най-нови песни на Графа и впечатли с безброй емоционални моменти. Един от тях бе свързан с излъчването на документално видео, посветено на без време напусналата този свят майка на музиканта - Антоанета Ампова от трио "Спешен случай". Архивните кадри и личното послание, което изпълнителят отправи от сцената, искрено трогнаха феновете. И съвсем естествено прозвуча "Ако има Рай".
Почитателите на хитмейкъра научиха, че сестра му Нора, с чиито творби бяха илюстрирани някои песни, наскоро е родила дъщеричка и Графа вече е вуйчо. С насълзени очи той благодари на публиката, че сбъдна голямата му мечта - да пее на най-голямата сцена в България. А в края на концерта не забрави да изкаже думи на признателност към генералния спонсор, екипа си от "Монте мюзик", както и към своите първи продуценти от "Жокер медиа".
Концертната сцена се превърна във вълнуващ аудио-визуален спектакъл и благодарение на приятели и колеги на Графа едни от най-обичаните изпълнители на България - Михаела Филева, Поли Генова, Мария Илиева, Белослава, Прея, ВенЗи, Орлин Павлов, Любо Киров, музиканти от "Софийски солисти", брас секцията на група "Акага", вокалното трио "ЛаТиДа", талантливите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон) и Борислав Бояджиев-DJ Borche (барабани).
Въодушевените фенове, получили при влизането в залата подарък - светеща гривна с името на любимеца си, пяха в един глас "Невидим", "Causa Perduta", "Крадена любов", "Drama Queen", "Заедно" и други - общо 25 песни, прозвучали на концерта, включително и култовата "Глава", неизпълнявана на живо близо 15 години. Голямото шоу, на което Влади Ампов се раздаде със сърце и душа, завърши с три биса и публика, изправена на крака.

Снимка Нели Куртева

На последната изпълнена на концерта песен - "Давам всичко за теб", Графа качи на сцената децата си Крис и Никол, облечени в тениски с лика на баща си
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 242

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 194

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 218

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ