23 Април 2024вторник20:30 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Краев уволни Едо

Крушарски прие оставката на Ераносян след 0:5 на "Герена"

/ брой: 71

автор:Дума

visibility 23

Божидар Краев уволни треньора на Локо Пд Едуард Ераносян след победата на Левски с 5:0. На "Герена" 19-годишният национал заби 4 гола във вратата на "смърфовете", които за четвърти пореден път в шампионата не успяха да стигнат до 3 т. Едо подаде оставката веднага след мача на "Герена", която бе обсъдена и приета от шефовете на пловдивския клуб, чийто собственик Христо Крушарски от чужбина одобри решението им.
"Аз съм отговорен човек и обикновено приемам най-напред вината за себе си, ще приема цялата вина за това. Обикновено рибата мирише откъм главата и... ясно е, че главата в момента не е наред. Затова ще си поема последствията и ще видим какво ще правим оттук нататък", каза Ераносян. Той ръководи Локо през последните 6 месеца, като това беше третият му период начело на клуба - 2000-2001, 2003-2005, 2016-2017. Най-големият му успех с отбора е първата и единствена в историята шампионска титла през сезон 2003-2004. "Ясно е, че трябва да се направи нещо отборът да бъде стимулиран по някакъв начин, за да излезе от кризата", призна Едо.
"Наистина много специален момент са головете, но не искам да се превръщат в център на внимание. Подготвих се за мача, както всички останали. Радостен съм от победата и головете. Трупаме увереност, продължаваме нашата работа", обяви Краев. Преди мача той попадна в престижна класация за млади играчи в Европа - "Златното момче", която ще излъчи най-добрия млад футболист за сезона.
"Направихме хубави неща, но резултатът не бива да ни заблуждава. Имаме още върху какво да работим. Казваме ги помежду си в съблекалнята и продължаваме работата си. Вече мислим за гостуването на Лудогорец в петък", призна треньорът на "сините" Николай Митов.
В мача на "Герена" Антонио Аниете (12) откри, а врачанинът Краев (36, 39, 51 и 70) вкара за първи път в кариерата си 4 гола в един мач.

Снимка БГНЕС

Божидар Краев спори за топката с бившия левскар Димитър Везалов от Локо Пд при разгромната победа на "сините" с 5:0, в която 19-годишният национал вкара 4 гола

 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 333

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 310

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 303

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 332

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ