25 Април 2024четвъртък15:23 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Шефът на съдиите:

ЦСКА-Сф има политика срещу реферите

/ брой: 69

автор:Дума

visibility 15

Председателят на Съдийската комисия на БФС Петър Петров защити подопечните си. Той обяви, че ЦСКА-Сф има политика за въздействие върху футболните арбитри. Тя датира още от времето, когато сегашните шефове на "червените" управляваха Литекс. Мнението му бе в отговор на твърденията на Стойчо Стоилов, че Лудогорец винаги е подкрепян от реферите.
"Не видях тенденция в отсъжданията на Стефан Апостолов, щастлив съм, че той доказа, че заслужава мястото на шести международен съдия. Стоилов го познавам още като футболист. Нашата задача е съдиите да свирят феърплей. Акцентира се само върху нашите грешки, а не се говори толкова за тези на футболистите. По-добрият съдия е този, който допуска по-малко грешки. Безкомпромисни сме", заяви Петров пред Нова тв. Той призна, че асистентът на Апостолов от мача ЦСКА-Сф - Лудогорец (0:2) Веселин Мишев, за дълго ще бъде изваден от нарядите. На "Армията" Мишев не вдигна очевадна засада при втория гол на гостите. "Както казва президентът на УЕФА, той (Мишев) ще седне на резервната скамейка за дълго време, първо трябва да се докаже в дублиращия отбор и след това в основния. По същия начин ще бъде изваден и допълнителният съдия на Дунав -Славия - в 95-ата минута той е в перфектна ситуация в малкото наказателно поле, но не реагира. Обмисляме дали от следващия сезон да има допълнителни съдии или не. Системата за видео повторения обаче е доста скъпа. Подписали сме конвенцията за развитието на съдийството и всяка година идват по 100 000 евро от УЕФА за развитие, семинари. Това, което ние правим, е изцяло с европейски пари. Опитваме се да усвояваме всичко като бюджет от парите на УЕФА", допълни Петров.



От ЦСКА-Сф представиха емблемата си по повод 70-годишнината на автентичния клуб, закрит на 9 септември 2016 г. От "Армията" обявиха, че "новата емблема съчетава всичко най-добро от съществуващите, като в същото време е по-съвременна". По нея 6-месечен труд е положил Александър Виденски, внук на уредника на Музея на ЦСКА Александър Манов






 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 296

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 250

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ