19 Април 2024петък13:07 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Представителят ни на "Евровизия 2017" тръгна на турне

/ брой: 67

автор:Дума

visibility 16

От Лондон започна промоционалното турне на българския представител на "Евровизия 2017". Кристиан Костов изпя за първи път на живо песента "Beautiful Mess" пред международна публика в британската столица. На концерта "London Eurovision Party" участие взеха изпълнители от 24 държави.
Към Кристиан Костов имаше голям интерес от страна на пресата. Младият талант даде интервюта за над 15 чужди медии, сред които Би Би Си и програмата "Good morning Britain" на най-голямата частна телевизия в страната ITV.
"Моята песен "Beautiful Mess" разказва за недосегаемата любов. Не става дума само за романтични чувства, а за любовта в най-широк смисъл. В днешно време живеем в объркан свят, в който единственото правилно решение е да обичаш, а не да мразиш", каза Кристиан пред ITV.
Нашият представител бе определен като едно от най-актуалните лица в "Евровизия 2017". Това бе причината популярният радиоводещ Скот Милс да го покани за участие в специална програма, посветена на песенния конкурс.
Кристиан Костов вече отпътува за Тел Авив, където се включи във втория промоционален концерт "Israel Calling". Следващите спирки от европейската обиколка са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).


Кадър от официалния клип на българската песен за "Евровизия 2017" - "Beautiful Mess". Заедно с Кристиан Костов във видеото, продуцирано от  "Вирджиния рекърдс" и "Symphonics", се включиха още 35 момичета и момчета, като снимачният процес продължи над 20 часа. Режисьор е Люси Иларионов, оператор - Андрей Андреев, а сценарият бе поверен на хореографа Милен Данков

Снимка "Вирджиния рекърдс"/Владо Василев


------------
Гледайте и слушайте "Beautiful Mess" тук:
YouТube - http://bit.ly/1mW5qsG
VBOX7 -  https://www.vbox7.com/user:virginiarecords
Listen on Spotify - http://spoti.fi/2nEw2BN
Download from iTunes - http://hyperurl.co/3r1vuj
Download from Google Play - https://goo.gl/rPi5wd

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 153

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 188

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 155

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 153

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 135

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 156

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 173

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 153

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ