25 Април 2024четвъртък01:57 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Само не децата

/ брой: 64

автор:Марин Милашки

visibility 106

Цирковете на стадион "Българска армия" като че бяха позаглъхнали. Оказа се затишие пред буря. Вчера тя се разрази с пълна сила, когато трябваше да се проведе търгът за емблемите на фалиралия автентичен клуб. И всичко напомни за събитията от пролетта на 2008-а, когато бе прогонен тогавашният собственик Александър Томов-Лупи.
Сега в Борисовата градина клубът, който се е наместил там - ЦСКА-София, използва юношите, за да попречи на участниците да подадат офертите си. Децата допуснаха само един човек - началника им Гриша Ганчев. Всичко изглеждаше като на филм. "Любезните" домакини цяла седмица настройваха феновете да организират кордон, с който да защитят активите на "автентичния" клуб. Вчера те бяха разположили на ключови места млади футболисти, за да провокират с тях полицията. Органите на реда пък бяха пристигнали, за да осигурят гладкото протичане на търга, но за целта трябваше да използват сила срещу малолетни и непълнолетни. От настанилия се на стадиона клуб бяха ситуирали и част от треньорите, както и наставника на дублиращия отбор Светослав Тодоров - всички доведени от Ганчев от "Литекс", който от миналото лято се преобразува на ЦСКА-София.
Най-важният извод от този цирк е, че на "Армията" най-накрая обърнаха внимание на подрастващите. Може спокойно да се каже, че децата получиха централна роля. След като от години дори нямаше къде да тренират. Сега шефовете на клуба прикриха слабостите си с тях. Това не бива да се повтаря! Децата не може да се използват за жив щит! 
Действията на "червените" до каква степен са подсъдни и кой щеше да носи отговорност, ако някое дете беше пострадало? За какво са му на Кирил Домусчиев активите на ЦСКА? В рамка ли ще си ги слага? Нали има "Лудогорец". Самият Ганчев обяви: "Има големи комплексари във футбола в България". Докато сме на това дередже, нищо хубаво не ни очаква.

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ