24 Април 2024сряда12:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Двоен старт на "Сладки свалки"

Репортерът Даниел Петканов дава възможност на търсещите любовта да проверят по авантюристичен начин дали могат да намерят своята подходяща половинка чрез "среща на сляпо"

/ брой: 62

автор:Дума

visibility 35

С два ексклузивни епизода стартира във Vbox7.com най-новото уеб риалити на 7Talents - "Сладки свалки". Актуалните серии се качват всеки четвъртък от 14 ч. в канала на поредицата в сайта за видео забавление.
В "Сладки свалки" репортерът Даниел Петканов дава възможност на търсещите любовта да проверят по нов и авантюристичен начин дали могат да намерят своята подходяща половинка чрез "среща на сляпо". Ще бъдат преобърнати представите за първа среща, защото според регламента на формата участниците не се познават предварително, а провокацията към тях е да се запознаят със завързани очи. По време на вечерята водещият Даниел Петканов ще отправи към тях различни предизвикателства, които ще нагорещят атмосферата в студиото и ще помогнат на кандидат-двойките да се опознаят по-добре. Какви са те - разкриват първите две серии.
Сред участниците в стартовия епизод на "Сладки свалки" са танцьорката Стела и консултантът Любо. Тя е дива и сладка, а той - балансиран и знаещ какво търси в една дама. Стела живее на високи обороти и иска половинка, която да издържи на темпото й. След многото си връзки Любо пък е стигнал до етапа, в който да се влюби за първи път. Ще открият ли двамата своя потенциален партньор в другия? Ще бъде ли връзка за една вечер, за 10 години или за цял живот? Това става ясно в пилотната серия (http://bit.ly/2mXZgfh).
Веднага след нея всички романтици и прагматици могат да проследят и ексклузивния втори епизод, в който двама очарователни студенти търсят нова и истинска връзка. Никол е на 19 и следва педагогика, а 21-годишният Мартин е студент по молекулярна биология. Тя учи интензивно арабски и мечтае един ден да работи в тайните служби, а той се надява да създаде свой медицински център за инвитро процедури, за да помага на хората. Ще открие ли Никол рицаря на бял кон? Дали Любо ще види в момичето своята нова половинка? Отговорите - във втората серия (http://bit.ly/2mU1Jqh).

 

Отиваме на избори като доказана алтернатива

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Всеки десети родител отказва задължителна ваксина

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Партия "Средна европейска класа" напуска ПП-ДБ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 1

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 1

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 2

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ