26 Април 2024петък17:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Разкъсаха "лалетата" от критики

/ брой: 60

автор:Дума

visibility 11

Холандските национали бяха разкъсани от медиите в родината си след неочакваната загуба с 0:2 при гостуването на България в София.
"Холандия е пародия на футбола!", изригна изданието "Фолкскрант". "Момчетата на Дани Блинд изиграха най-слабия мач в историята си в София! Няма как да е иначе, след като загубиха с 0:2 и видяха как се прощават със Световното първенство в Русия", написаха в медията.
"Слабаци", гласеше коментарът на Parool. "Холандия изглежда ще се прости с второ поредно голямо състезание, след като за първи път в историята си допусна изоставане от 0:2 за по-малко от четвърт час в световна квалификация. А най-младият ни дебютант от Втората световна война насам беше твърде слаб и разкрит от Спас Делев", коментира още изданието.
Едно от най-уважаваните и най-четени издания в Ниската земя - "Де Телеграаф" - беше по-умерен в коментара си към избраниците на Дани Блинд, но определи представянето им като "пълен провал."
Електронното издание на вестника пусна незабавно анкета, в която единодушно читателите гласуваха легендата на Аякс да освободи незабавно поста. Одобрението за такъв ход граничи с 90-те процента.
Самият Блинд намекна за подобно нещо, като обяви, че "трябва да обмисли бъдещето си", а от федерацията обявиха, че ще направят анализ на представянето му в най-кратки срокове. Така той може да се окаже безработен още в началото на тази седмица.
На холандците им предстои контрола с Италия във вторник, като от Апенините долетя новината, че те може да бъдат водени от друг селекционер в тази проверка, но оттам не разкриват източника на информацията.
Коментаторите в Ниската земя също бяха потресени от резултата. Един от най-обичаните холандски футболисти, сега коментатор за една от местните телевизии - Пиер ван Хоойдонк - срина със земята националите.
"Истински срам, при това от най-долен вид! Истински майтап са тези момчета! Започнаха арогантно мача и бяха наказани. По-добре да се заемат с плетене", избухна Ван Хоойдонк, а бившият му колега в националния отбор Джон ван'т Шип беше малко по-умерен, но все пак критичен: "Ох, бяхме толкова слаби, че се чудя откъде да започна", гласеше коментарът му.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 300

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 296

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 259

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 267

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ