Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

17 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

На първа страница

Жан-Клод Юнкер предупреди за възможна търговска война между ЕС и САЩ

Дума

20. Март 2017 , брой: 55   296   0Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предупреди по време на интервю за германския вестник "Билд", че търговска война между САЩ и Европа няма да бъде добра за нито една от страните, предаде Ройтерс. На въпрос дали Европа може да издържи на търговска война със САЩ Юнкер заяви, че "такава няма да бъде добра нито за интересите на Европа, нито за тези на САЩ". Той добави, че е необходимо коментарите на президента на САЩ Доналд Тръмп за протекционизма да бъдат приети сериозно.
По-рано в четвъртък министърът на финансите на САЩ Стивън Мнучин заяви, че правителството на САЩ няма желание да участва в търговски войни, но някои определени търговски отношения трябва да бъдат преразгледани, за да бъдат по-честни.
 

 

 

България

  • Кметът от ГЕРБ похарчил предизборно 533 250 лева целева субсидия за улици в града
    17. Октомври 2017 203
    242
    0

    Спецзвеното "Антикорупция" към Софийската градска прокуратура разследва община Смолян, съобщава местният сайт "Отзвук". Досъдебното производство, образувано в Окръжната прокуратура в Смолян е за нецелево разходване на бюджетни средства. След това е възложено на спецзвеното към СГП. Производството е за отклоняване на 533 250 лева...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"