Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Май 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Екипът на Роро Кавалджиев организира геймърски турнир

Дума

17. Март 2017 , брой: 54   250   0Екипът на Роро Кавалджиев продължава всички дейности, започнати и развити от телевизионния водещ през последните години. Първата стъпка вече е в действие с организирането на мартенско издание на поредицата събития Gaming Knights. Проявата ще стане факт в неделя, 19 март, в клуб "Mixtape 5" в подлеза на НДК и ще продължи от 11 до 19 ч. Организаторите обещават, че ще направят всичко по силите си сбирката да е на нивото, което Роро е изградил с близо 3-годишната история на Gaming Knights и Next TV.
"Ще има турнири, награди, музика и срещи с известни YouTuber-и, точно както той ни е учил", обещават от екипа.
"Роро завинаги ще бъде в сърцата и мислите ни и в негова чест даваме най-доброто от себе си. Безкрайно съм щастлив да видя един прекрасен, всеотдаен и сплотен екип, който продължава делото му", сподели Алекс Кавалджиев - брат и колега на тв водещия.
Освен тазседмичното събитие със състезания по FIFA 17 и League of Legends екипът се надява т.г. да може да сподели още добри новини във връзка с осъществяването на една от големите мечти на Роро Кавалджиев. Казват, че засега нямат право да издадат същината, но гарантират, че тепърва ще има какво да се види.

 

 

Живот

 • С най-много номинации тази година са Павел и Венци Венц, Графа и Кристиан Костов
  23. Май 2017 98
  77
  0

  Церемонията по връчването на 15-ите Годишни музикални награди на БГ Радио 2017 ще се състои на 16 юни в Благоевград. За юбилейния концерт се подготвя нова локация със специално построени съоръжения и сцена. Нова тв ще излъчи запис на събитието на 18 юни.
  БГ Радио официално представи номинациите на слушателите си за Годишните музикални награди....


Апис
Всички права запазени "ДУМА"