19 Април 2024петък02:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

3D спектакъл разказва за живота на Вивалди

Над 80 ефектни костюма и техника от цял свят пристигат у нас за шоуто в неделя в "Арена Армеец"

/ брой: 53

автор:Дума

visibility 24

Остават няколко дни до впечатляващия 3D спектакъл "Вивалдиано", озвучен на български, който ще зарадва публиката в "Арена Армеец" на 19 март, както ДУМА писа. Красивата класическа приказка ще поведе зрителите на незабравимо пътешествие с музиката на виртуозни артисти на фона на спиращи дъха визуални ефекти и уникално светлинно шоу. Акцент е и специално подбраният гардероб с над 80 бални барокови костюма. Модерната хореография е финалният щрих на грандиозното представление, припомня Петя Митова от "Моко сълюшън", организатор на събитието.
Прекрасна класическа музика, красиви облекла, атрактивно шоу, което ще ви възхити и в което ще се влюбите - това обещава звездата на музикалната приказка "Вивалдиано", виолончелистката Терезие Ковалова. Виртуозната инструменталистка споделя още, че е изключително развълнувана от възможността да разкаже с ноти живота на гениалния композитор.
За шоуто у нас пристигат 10 тира с техника от цял свят. Невиждани досега визуални ефекти, 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа са само част от изненадите, които очакват публиката.
Входовете на залата в неделя ще бъдат отворени от 18.30 ч. Купилите билети за седящи места на терена ще бъдат допускани в залата през вход ВО, а за купилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъде отворен вход В1. Паркингът пред залата ще бъде на разположение за присъстващите. Спектакълът ще започне точно в 20 ч., препоръчително е зрителите да са заели местата си дотогава. Билети ще може да бъдат купени и в деня на шоуто от касите на "Арена Армеец", както и от обектите в мрежата на Ивентим в цялата страна. Лица до 16 години ще се допускат с придружител и 2 броя попълнена декларация. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на залата е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета, припомнят строгите правила организаторите.


Снимки "Моко сълюшън"

 

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ