28 Март 2024четвъртък11:56 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"ЪпсурТ" ще пее хип-хоп химни в столичен клуб

/ брой: 53

автор:Дума

visibility 20

Хип-хоп химни и български рап в изпълнение на "ЪпсурТ" ще звучат в столичния клуб "Mixtape 5" на 24 март. Свеж полъх на истински груув, фънк и соул ще се носи из въздуха благодарение на нетрадиционна колаборация и на новия лайв проект от набиращия скорост музикален продуцент Cee-Roo. 27-годишният мулти талант вдъхва живот на класически парчета по собствен оригинален начин, запазвайки характерния им ретро елемент. Cee-Roo пръв се качва на сцената на "Mixtape 5" с чисто новия си лайв проект със саксофонист и барабанист - непретенциозен микс от професионализъм, креативност, фантазия и хумор.
"ЪпсурТ Live Band" отново ще е в състав Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани). За да оформят този чудат музикален старт на  пролетта, заедно с "ЪпсурТ" ще се появят и цветните момичета от балет "Нова". DJ Cass, както винаги, ще завърши вечерта с нейния хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 25 март.
Билетите за събитието вече са в продажба на цена 15 лв., в деня на концерта входът ще е 20 лв.


https://www.facebook.com/events/596153823912602/
http://www.eventim.bg/bg/bileti/psurt-live-band-cee-roo-sofia-club-mixtape-5-456395/event.html

https://www.facebook.com/mixtape5/
YouTube: https://goo.gl/0y3sBi
https://www.instagram.com/clubmixtape5/

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 0

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 0

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ