Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Ноември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Акцент

Опоскването

Ина Михайлова

15. Март 2017 , брой: 52   2068   0В "Напоителни системи" напоително са вършали. Държавното дружество, което трябва да осигурява вода за поливане в цяла България, буквално е източено. Съсипано и разпарчетосано, а вече и опоскано от заплатки. Евентуалното му възстановяване би струвало на бедната ни държавица милиарди.
Онези, които не само позволиха това да стане, ами и участваха в грабежа, реват. Като откопаваха тръбите от земята и ги рязаха за скрап, дума не обелваха. Като ги изловиха, че даже диплома за "вишо" нямат, а са тръгнали държава да управляват, в миша дупка се скриха. Сега се ежат, че уволненията в дружеството били политически.
Не бе, хора, нещо не сте схванали. Прокуратурата ви емна. И тепърва ще ви разнасят като дизел цинкови тръби. Ревете, щото една от дойните крави на ГЕРБ вече няма какво да дава.
"Калинките" като скакалци опоскаха тръбите за напояване. Сега имат наглостта политологично от телевизора да ни обясняват кое е лъжа и кое - истина.
Истина е, че съсипването на "Напоителни системи" е грандиозно престъпление, на което трудно може да се намери аналог в годините на прехода. Мижитурки! За едните заплати, лъскавите коли и часовници разказахте играта на държавата.

 

 

България

  • Зам.-ректор на частен вуз, бивш деец на СБ, като външен съветник ще управлява проектни дейности във висшето образование и науката
    21. Ноември 2017 228
    310
    0

    Зам.-ректорът на частното Висше училище по застраховане и финанси доц. Евгени Евгениев, отговарящ за европроектите там, ще съветва МОН в управлението и изпълнението на проектни дейности за научните инфраструктури и за връзките с бизнеса на вузовете и науката. Това е жив конфликт на интереси, а такъв конфликт по времето на Кунева стана причина за рисково забавяне на оперативната програма на МОН...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"