Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Акцент

Опоскването

Ина Михайлова

15. Март 2017 , брой: 52   2012   0В "Напоителни системи" напоително са вършали. Държавното дружество, което трябва да осигурява вода за поливане в цяла България, буквално е източено. Съсипано и разпарчетосано, а вече и опоскано от заплатки. Евентуалното му възстановяване би струвало на бедната ни държавица милиарди.
Онези, които не само позволиха това да стане, ами и участваха в грабежа, реват. Като откопаваха тръбите от земята и ги рязаха за скрап, дума не обелваха. Като ги изловиха, че даже диплома за "вишо" нямат, а са тръгнали държава да управляват, в миша дупка се скриха. Сега се ежат, че уволненията в дружеството били политически.
Не бе, хора, нещо не сте схванали. Прокуратурата ви емна. И тепърва ще ви разнасят като дизел цинкови тръби. Ревете, щото една от дойните крави на ГЕРБ вече няма какво да дава.
"Калинките" като скакалци опоскаха тръбите за напояване. Сега имат наглостта политологично от телевизора да ни обясняват кое е лъжа и кое - истина.
Истина е, че съсипването на "Напоителни системи" е грандиозно престъпление, на което трудно може да се намери аналог в годините на прехода. Мижитурки! За едните заплати, лъскавите коли и часовници разказахте играта на държавата.

 

 

България

  • Няма нито едно доказателство, че "Хизбула" е замесена в атентата на Сарафово
    21. Септември 2017 185
    415
    0

    Няма нито едно доказателство за участие на шиитската групировка "Хизбула" в атентата на бургаското летище Сарафово. Това стана ясно при поредния опит да се даде ход на делото в Специализирания наказателен съд вчера. В обвинителния акт от над 100 страници дори не се споменава името на групировката, за която през 2013 г. Цветан Цветанов обяви...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"