19 Април 2024петък03:00 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Карагерен е №1 за февруари

/ брой: 51

автор:Мони Георгиев

visibility 544

Лявото крило на Дунав Рс Бирсент Карагерен заслужи значката "Златна топка" от Пресклуб "България" за Играч №1 на февруари в Първа лига. Зимното попълнение на "драконите" вкара и двата гола за успеха с 2:0 над Ботев Пд, а след това откри при 2:2 срещу Левски. 24-годишният асеновградчанин събра 11 от общо 25 гласа на спортните редакции. "В Дунав ме приеха добре. Никой от ръководството не ни е поставял цел класиране за Лига Европа, но апетитът идва с яденето. Нека първо да се класираме и на теория за първата шестица, пък после ще обърнем внимание и на купата, където гостуваме в 1/4-финал на Верея", заяви Карагерен. Дунав е 6-и в Първа лига с 36 т. и при победа над Лудогорец в 25-ия, предпоследен кръг от редовния сезон, ще си осигури и на теория мястото в шестицата, която във втория етап ще разпредели призовите места. "Преодолян е страхът от срещи с най-големите дразнители - Лудогорец, Левски и ЦСКА. В мачовете срещу тях всеки футболист иска да докаже, че има място във въпросните клубове. В България не бих играл само за Ботев Пд", призна халфът, който от 2014 до зимата има 11 гола в 70 мача за Локо Пд. Той призна, че от "смърфовете" му липсват Дани, Кики и Мартин Камбуров, с които се разбирали на терена и със затворени очи.

 

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ