18 Април 2024четвъртък20:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Говорещият с кучета се среща с почитатели

Продължава регистрирането на домашни любимци, които имат шанс да се качат на сцената и да участват в демонстрациите на Сизър Милан

/ брой: 51

автор:Дума

visibility 690

Най-запалените почитатели на Сизър Милан (Cesar Millan) у нас ще имат уникален шанс да се запознаят с него лично преди излизането му на сцената в зала "Арена Армеец" на 23 март. Цената на срещата (или т.нар. Meet & Greet - запознанство и поздрав), по време на която Говорещият с кучета ще дава автографи и ще се снима с фенове, е 150 лв. и вече е в продажба. Важи само в комплект със закупен билет, без значение от стойността му. Важно е да се отбележи, че на свиждането със Сизър няма да се допускат кучета, а само техни собственици и фенове.
Все още има билети за шоуто, организирано от "Loud Concerts", и те са в продажба в мрежата на Eventim.bg и партньори в цялата страна. Цените на пасовете започват от 59 лв. и зависят от местоположението в залата, както ДУМА писа.
Продължава регистрирането на кучета, които имат шанс да се качат на сцената и да участват в демонстрациите на Сизър Милан на техники за преодоляване на проблемите им. Това става на сайта www.cesarsway.com/2017-tour-application-form-open. В селекцията може да се включат само притежателите на билет за представлението на Говорещия с кучета, а формата, която трябва да бъде попълнена, съдържа информация за домашния любимец и проблемите му, данни за стопаните, както и баркод на закупения пропуск. Корифеят в комуникацията с лаещите домашни любимци сам ще направи финалния подбор седмица преди шоуто в "Арена Армеец". Собствениците на избраните кучета, които ще се качат на сцената на 23 март, ще бъдат уведомени по имейл и/или телефон. Всички домашни любимци, които ще участват в шоуто, задължително трябва да са ваксинирани, с чип и паспорт. В залата няма да бъдат допускани кучета освен подбраните да вземат участие в представлението.
Познат от телевизионното хитово риалити "Говорещият с кучета", Сизър е безспорна водеща фигура в областта на поведението на домашните любимци. По време на шоуто си у нас той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта между кучетата и техните стопани.
Европейската обиколка на Сизър Милан вече стартира от Мюнхен, а първото му шоу у нас на 23 март в зала "Арена Армеец" е с начало 20 ч.

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 254

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 252

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 257

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 245

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 247

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 216

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 271

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 254

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 241

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ