28 Март 2024четвъртък15:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Маскирани сини лумпени биха играчи на ЦСКА 1948

/ брой: 50

автор:Дума

visibility 6

Грозни сцени се разиграха в Своге по време на контролата между местния Спортист и ЦСКА 1948, която червените спечелиха с 4:0 в събота.
"Десетима фенове на Левски нападнаха двама наши контузени футболисти, които бяха на трибуните - Радослав Димитров и Герман Петров. Феновете бяха с маски, фланелки и анцузи и през цялото време пееха "ЦСКА умре". Един от тях удари с камък Радо и му счупи носа. След това дойдe полиция и задържа двама от тях", заяви административният директор на ЦСКА 1948 Емил Коцев пред Спортал. 10-15 души стояли около автобуса на софийския клуб и се опитали да нарежат гумите му. "Радослав и Герман забелязаха това и без да се замислят, се опитаха да спрат „феновете“. Численото преимущество обаче надделя и Радослав Димитров е със счупен нос в МБАЛ „Света София“ и му предстоят допълнителни медицински прегледи. Герман има само охлузвания и е в добро състояние, поясниха от аматьорския клуб.
Фенове на червените, присъствали на срещата, подгонили нападателите и заловили двама от тях. После ги накарали пред камера да се извинят за постъпките си.
"Извиняваме се на момчетата и отбора на ЦСКА 1948. Извиняваме се на Ради и Герман", заявиха разкаялите се хулигани.
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 242

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 194

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 218

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ