23 Април 2024вторник21:51 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Героят Яблонски:

Можем да станем шампиони

/ брой: 49

автор:Мони Георгиев

visibility 694

Централният защитник на Левски Давид Яблонски вярва, че отборът му все още има шансове за титлата. "Донякъде е реално да се говори за обрат в шампионата. Много зависи, когато се раздели таблицата на две половини. Ще срещнем Лудогорец още 2 пъти, искаме титлата. Какво ще се случи накрая, ще покаже времето“, заяви 25-годишният чех. Той очаквано получи статуетката на Пресклуб "България" за Играч на XXIII кръг, след като изработи дузпата, а после вкара победния гол във "вечното дерби". "Почувствах важността на този мач. С момчетата си говорихме, че това е голямо дерби и трябва да победим в него. Защитник съм, но при статични ситуации е нормално да играя напред. При дузпата топката се върна в наказателното поле, успях да играя с нея, а след това вратарят ме фаулира. При втория гол топката дойде някъде между пеналта и вратарското поле. Там двама от нашия отбор останахме сами, играчите на ЦСКА не ни пазеха. Успях буквално да лизна топката с глава и тя влезе в мрежата", обясни дошлият през януари от руския Том Томск бранител.
Той обясни и за скандала с "черно тото" в родината му през 2013 г., в който бе замесен. Давид бе заподозрян за участие в нелегални залагания. Арестувани са общо 22-ма души, а Яблонски е сред привиканите на разпит. "Не е решен случаят засега. Съсредоточен съм върху футбола и играта си. Замесените чакаме крайно решение“, лаконичен бе юношата на Теплице.

Давид Яблонски заслужи приза за Играч на ХХІІІ кръг в Първа лига
Снимка БГНЕС

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 333

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 310

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 303

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 332

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ