25 Април 2024четвъртък18:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Царете на магията" с национално турне

Ако някой изгледа шоуто и не се засмее от сърце нито веднъж - ще получи парите си обратно в троен размер, обещават организаторите

/ брой: 48

автор:Дума

visibility 17

София, Благоевград, Габрово, Варна и Пловдив са само част от градовете, които са включени в първото национално турне "Царете на магията".
Шоуто жъне успех повече от година в столицата и сега тръгва на път, като първи свидетели на модерния спектакъл ще бъдат жителите на Благоевград, където шоуто ще завладее публиката на 11 март, в 21 ч., в кафе-клуб "Таргет". Следващи в списъка са габровци и гости на столицата на хумора, които имат възможност да се насладят на представлението на 16 март, от 20 ч., в "Сопрано лайв клуб". Шоуто "Царете на магията" може да се види на 17 март в "Жокерс лайв мюзик клуб" във Варна. За пловдивчани спектакълът ще се играе на 22 март, от 20 ч., в "Комеди клъб". "Студио 5" в София ще е домакин на събитието на 23 март, от 21 ч.
Спектакълът представя както съвременен прочит на класическата магия, така и иновациите в жанра, съчетавайки всичко с изтънчен до пиперлив хумор и чара на над 8 млади илюзионисти.
Организаторите на турнето отправят предизвикателство към публиката си във всички градове: ако някой изгледа шоуто и не се засмее от сърце нито веднъж - ще получи парите си обратно в троен размер.
"Идеята е не да върнем старата слава на българската магия, а да сътворим нова, по-добра и по-модерна!", споделят създателите на магичната организация "Куик хендс проджект" Дани Белев и Росен Димитров, известен като Мистър Джим. И добавят: "Скоро официално станахме на 4 години, но работата е започнала доста преди това и няма да спре, докато България не прибере световната купа и не се разчуе отново, че по тези земи има гениални артисти!"
Националното турне ще завърши подобаващо с шестото поредно издание на международния форум за илюзионни изкуства "Магична среща Златна котка". Събитието ще завладее на 8 и 9 април Габрово - град, който напоследък се смята не само за столица на хумора, а и на магията. Фокусници от над 7 държави ще дойдат на фестивала, за да обменят опит и да премерят сили в ежегодното състезание, както и да спечелят статуетката "Златна котка". Специален гост и лектор на събитието ще бъде един от глобалните идоли в това изкуство, световният шампион за магия отблизо Дани Д`ортис. Фестивалът ще завърши с грандиозен интернационален галаспектакъл в зала "Възраждане", местата за който са ограничени.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ