20 Април 2024събота14:59 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

11 дами се борят за "Мисис Бургас 2017"

Изпълнителен директор на застрахователна компания, банков служител и акушерка са само част от претендентките за титлата

/ брой: 47

автор:Дума

visibility 45

Общо 11 омъжени жени ще се борят за титлата "Мисис Бургас 2017". Образовани, професионално реализирани и красиви са дамите, които се впускат в надпреварата.
Сред кандидатките е Надя Колева - юрист по образование, в момента е изпълнителен директор на немска финансово-застрахователна компания. Красавицата е родом от Бургас, омъжена е, майка на три деца.
Очарователната банкова служителка Кристина Стаматова също се впуска в предизвикателството. 38-годишната дама е майка на две деца и иска да им даде пример, като покаже, че в живота трябва да се поемат различни предизвикателства.
Електронният инженер Ваня Димитрова също ще се бори за титлата "Мисис Бургас". Чаровницата е на 36 години и впечатлява с дългата си коса и стройна фигура. В момента е в отпуск по майчинство и се е отдала изцяло на грижите за 8-месечната си дъщеря.
53-годишната Донка Стоянова е дамата, която има най-богат житейски опит. В момента се бори с тежко онкологично заболяване и приема участието си в конкурса "Мисис Бургас" като терапия за каляване на борбения дух на жената.
Акушерката от УМБАЛ-Бургас Камелия Луканова, която помага на стотици жени да станат майки, е следващата прекрасна бургазлийка, която ще участва в конкурса. 29-годишната дама умело съчетава грижите за двете си малки деца с работата.
Служителката от ОД на МВР-Бургас - Теодора Инджова, е твърдо решена да извърви пътя към короната и да се опита да спечели титлата "Мисис Бургас 2017". 28-годишната красавица се радва на 7-месечния си син.
Най-младата участничка в тазгодишния конкурс е Станислава Кондова. Развива собствен бизнес във фармацевтичната индустрия. Има 2-годишен син.
Радка Пашова също е млада майка, но и упорито работеща жена. Тя е технически сътрудник в частна бургаска фирма.
Три дами от Несебър - майки на малки деца, дават своята сериозна заявка да бъдат отличени с титлата "Мисис Бургас 2017". Мина Гюпчан работи в сферата на туризма. Нина Павлова, която е щастливо омъжена за голямата си любов в морския град, развива собствен бизнес. Таня Стоянова помага на своето семейство.
Конкурсът "Мисис Бургас 2017" ще се проведе на 24 март в Гранд хотел и СПА "Приморец".

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ