20 Април 2024събота16:56 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Джони Велинов се срамува от загубата

/ брой: 46

автор:Дума

visibility 9

Легендата на ЦСКА Георги Велинов призна, че го е срам от загубата на "червените" от Левски (1:2). Шефът на ДЮШ на ЦСКА-София смята, че тимът на Стамен Белчев е играл по-добре, но във футбола най-важен е резултатът.
"Двата отбора са едни и същи. Имената също. Не видях това, които исках. Аз съм в неудобна позиция. Срам ме е от загубата. ЦСКА игра по-добре, но футболът е игра на голове. Ако не вкараш, ще ти вкарат. Надявам се, че играчите ще си вземат поуки за следващите дербита. Нашата цел е да направим отбор за евротурнирите и догодина да направим така, че да сме конкурентни на Лудогорец. След като аз отговарям за школата на ЦСКА и аз съм в ЦСКА, има ли защо да се пита дали това е ЦСКА? ЦСКА си е ЦСКА, няма други.
Лудогорец взима от нас юноши. Аз им казвам, че там нямат шанс, но те ми отговорят: "Не искам да ходя, но баща ми казва, че трябва." Не е приятно да си крадем кадрите", каза легендарният вратар пред БНТ.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ