28 Март 2024четвъртък15:19 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Ние, нашите и вашите" започва с пищна сватба

/ брой: 46

автор:Дума

visibility 18

Със сватба ще стартира романтичната комедия "Ние, нашите и вашите". Елена Петрова, която зрителите ще гледат в сериала в ролята на Лили, облече булчинска рокля и се омъжи за Кирил Ефремов (в образа на Христо).
Брачната церемония на двамата се състоя в присъствието на петте им екранни деца, брата Зорко (Краси Ранков), приятелката Светла (Стефка Янорова) и, разбира се, тъщата (Величка Георгиева). Снимките бяха в истинска църква, близо до София, а в ролята на свещеник влезе Игор Дамянов, който изгря в "Пееш или лъжеш" в оригинален дует с Криско.
"Сватбата е основен момент за началото на сериала. По време на церемонията зрителите ще имат възможност да се запознаят с всички главни герои и да проследят отношенията между тях. Разбира се, всичко ще бъде поднесено с много усмивка! Надявам се и хората да се забавляват", сподели режисьорът Димитър Гочев.
"Винаги е приятно да си булка, дори и само заради снимките. Новият ми съпруг е много мил и успява да ме разсмее. Надявам се и децата да започнат да се разбират, все пак вече официално сме семейство", каза с усмивка Елена Петрова.
"Разчитах тъщата да хване букета и да я пратим някъде за меден месец, но, уви... Иначе ми е изключително приятно Елена да ми е съпруга и мисля, че хората ще ни видят в друга светлина в този сериал. Сигурен съм, че ще донесем повече усмивки по лицата на зрителите", допълва Кирил Ефремов.
Какво точно ще се случи на сватбата, как ще бъде представено семейство Иванови, кой ще ръси със сол вместо с ориз, ще има ли меден месец и кой ще хване букета от булката - ще стане ясно на  8 март, 21,00 ч. по Nova.

 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 242

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 194

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 218

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ