29 Март 2024петък12:10 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Az-jenata.bg представя успели дами за 15-та си годишнина

/ брой: 44

автор:Дума

visibility 24

Сайтът, насочен към дамската аудитория Az-jenata.bg, ще отбележи петнадесетия си рожден ден със специалния проект "15 за следващите 15". В него медията ще представи 15 дами, които са успели да се реализират в различни сфери на дейност. Подготвена е и празнична рубрика, която ще се излъчва в предаването "Днес в събота" по "България он ер" от 4 март.
"Във време, в което жената е извоювала право и шанс да се развива както в личностен аспект, така и професионално, без това да й пречи да се грижи за семейството си, Az-jenata.bg обръща внимание на силните жени - тези, които са успели в своите области и не спират да вдъхновяват всеки ден със своите истории, опит и постижения. Проектът "15 за следващите 15" ще представи изявени актриси, успешни писателки, доказани бизнес дами, вдъхновяващи посланици на здравословния начин на живот, магнетични певици и завладяващи лица от модния подиум", анонсираха начинанието си от сайта. Първите дами, които ще се включат в проекта, са нутриционистът Надя Петрова, поп певицата Ирра, моделът Гери Дончева и "Мисис България Вселена 2010" Паолина Петракиева.
"През тези 15 години подкрепихме множество каузи, застанахме зад проекта за насърчаване на детското четене "Забавното четене", създадохме кампанията "300 бебета повече", чиято цел е да информира бъдещите родители относно малформацията Спина Бифида и превенцията й чрез фолиева киселина. Поставихме първата и единствена по рода си статуя в София, символ на майчинството, която днес може да се види в "Майчин дом" София. С радост и нетърпение гледаме към следващите 15 и очакваме нови успехи и предизвикателства. Благодарим на верните ни читатели за подкрепата и доверието им в нас!", коментира главният редактор на сайта Мария Дуковска.
 

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 1

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 0

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 0

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 1

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ