24 Април 2024сряда03:05 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 44

автор:Дума

visibility 271


Шегите по адрес на Бойко Борисов и ГЕРБ заливат социалните мрежи. Поредният повод за майтапи дойде на Сирни Заговезни, когато гербаджийски кадри се редиха на опашка да му целуват ръка за прошка. Зад шегаджийските препратки към мафиотски образи обаче прозря огорчението към подмазваческите жестове към бившия премиер. Заплахите на Борисов за протести след изборите също не бяха пропуснати от онлайн коментаторите.


- Аз пък вместо "експремиерът Бойко Борисов", прочетох "експериментът Бойко Борисов". Случайност?
- Скоро даваха пак "Кръстника". Целуваха ръка на Дон Корлеоне!А на снимката, която виждам, е Бойко?
- Я да не цапате светлия образ на дон Вито Корлеоне със сравнения за банкянския главоч и неграмотник! Представяте ли си примерно на Обама в САЩ да се наредят и да му целуват ръка, или на Оланд, Меркел и пр.! Подобни безумно просташки и унизителни сцени могат да се случат само тук и само с Боко де тути Боки. Абсолютна отврат!
- И има защо да се целува тази ръчичка. Какво щяха да правят целувачите, ако не беше тялото бойково. Щяха да бачкат като охранители и даскали за по 500 лева или на пазарните сергии зарзават да въртят. Ами повечето назначени по общинските администрации не познаваха улиците на областните градове, където ги доведе шефа. Ще целуват и това, и онова, само да са в далаверата и сигурната заплатица, за която на село или градеца не са си и помисляли, че и костюми, служебни коли и пр. Оди ще пишат, стихове и псалми... А къде е другарят Роско и той целувка да удари и всякакви други милувчици. А Бойко, каквото и да се каже, си е явление, а целувачите първи ще се отрекатат от него, ако загуби.
- Гербави калинки и карагьозчии на държавната софра пак се наредили, мила моя майно льо!!! Без програма, без дебат... драпат за власт... мафиота Боко раздава индулгенции...
- Хора без капчица достойнство... и искат да бъдат управляващи... безумие.
- Толкова скучен и провален индианец, като Буда Винету Борисов не съм срещал. Преди ми беше смешен, после ме беше яд, че подобна безхаберна и безцелна личност губи времето на цял народ с традиции и ценности точно във време, когато са необходими истински, активни и конкурентни лидери... сега единствено ми е неудобно, като му чета плоските лъжи и увъртания. Срам, само срам ще ни остане след това грандиозно, но надявам се, все още не фатално недоразумение.
- Не ми е жал за падението на Мутрата - той си е безакълен. Не ми е жал и за самоунижението на Малкото Тикве - явно и неговия акъл е толкова. Жал ми е за България - представям си какво шоу е в чужбина с тази фотография. Имат ни за поданици на император Бокаса. А на разшляканите Малки Тиквета, защитаващи Тиквата, понеже спазвал традициите, ще обясня, че традицията е да се целуне ръка на по-възрастен, но в никакъв случай началник, да не говорим за политик. Абе и електората му като него - Тикви и Чукундури.
- Тоя театър сега е направен така, че излизането на Борисов от властта да стане по начин, който няма да му срине авторитета от раз, така както стана с царя от НДСВ. Тоест Борисов си подготвя едно, по-меко кацане върху политическото бунище, без гръм и трясък.
- Бащицата, трябва да му се целува ръка. И моят шеф е по-възрастен от мен и се познаваме добре от повече години, отколкото този младеж и Борисов, но нито на него, нито на мен ми е минавало през ум да му целувам ръка по което и да е време на годината. Това си е чиста проба блюдолизство.
- Християнска българска, ама като се съберат около трапезата близките, а не пред камерите с тикане на ръка за целуване. Много сбъркано разбиране имате като Боко за тази прошка, както се вижда... Да попитам младока защо не целуна ръка на цвъки, като им е "традиция" в ГЕРБ според боко??? Сега чакам да изтипоса няколко банкенски бабички дето ги е "срещнал и им целунал ръка" пак според него в Банкя на този ден...
- Експериментът Борисов приключи. Без подкрепа отвън и при нарастващата неприязън отвътре просто няма как да просъществува повече.
Интересното е друго. Ако ГЕРБ не са във властта, колко време ще просъществува тази партия, съвкупност от лапачи и нагаждачи.
-

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ