24 Април 2024сряда07:58 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Наталия Кобилкина дава съвети в онлайн поредица

/ брой: 44

автор:Дума

visibility 23

Наталия Кобилкина дава препоръки за живота във Vbox7.com в авторска видео поредица, наречена "Съветите на д-р Ко". В нея ще бъдат засягани теми за връзките, секса, парите, как се постига успех в живота и др. Потребителите могат да очакват нов съвет от Наталия всеки понеделник, от 15 ч., като видеата от поредицата са достъпни по всяко време в платформата.
Водещото в "Съветите на д-р Ко" ще бъде обратната връзка. Наталия Кобилкина ще се води от предпочитанията и въпросите на потребителите при подготовката на темите в своята поредица.
В премиерния епизод сексоложката обръща внимание на всички мъже, които търсят правилния подход спрямо жените в периода на ухажване. Кобилкина дава няколко практични съвета на господата как да постъпят, когато искат да впечатлят дамата на своето сърце и да я спечелят от първия път (http://bit.ly/2m0fqYr).
Още една поредица, посветена на връзките, ще започне съвсем скоро във Vbox7.com. Тя се казва "Сладки свалки", а водещ ще бъде Даниeл Петканов. Репортерът от предаването на Nova "Часът на Милен Цветков" ще търси интересни хора, които обичат забавленията и предизвикателствата. Участниците ще имат възможност да изживеят най-незабравимата първа среща с непознат, чрез която могат да срещнат своята половинка.

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ