26 Април 2024петък11:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Пардон

Лош материал! Отвратителен!

/ брой: 44

visibility 34

Георги Петров

Лош материал сме ние, българите! И Бойко ни го каза. Дай ни на нас все под вола теле да търсим и на абсолютно невинни хора етикети по най-безотговорен начин да лепим!
Ето, цъфна пролетта и заедно с нея, оппа, и Цариградско цъфна, та чак до Брюксел замириса. Уж кметицата голям ремонт му направи, уж Боко сам постоянно го проверяваше като как става като стъкло гладко и дотолкова лъскаво, че човек може на някоя спирка със самобръсначката си да отиде и да се обръсне, щото може да го ползва и като огледало.
Викнаха да говорят софийските тъпанари, неблагодарни и заядливи:
- Яко са крали, ремонтаджиите! Ни битум в асфалтовата смес са слагали толкова, колкото трябва, ни основата, каквато е според проекта, са я насипвали, ни бетонът е бил такъв, за какъвто пред европейците са се клели, че ще слагат, та те да им отпуснат парите! Замазали са отгоре, отгоре работата и са си делнали кинтите с тарикатите от общината!
Лош материал сме и това си е!
Чакайте бе, хора! Не стоят така нещата! Като не разбирате, що се обаждате предизборно бе, тъпанари! Ми то вие, с тая ваша разюзданост, човек невинен направо на бесилото ще го качите, бе! Пък вслушайте се, в края на краищата, в мнението на тези, дето разбират! Ми то за всяка работа, решиш ли да говориш, първо до специалист се допитай! Ето например какво казва за целия този пролетен цъфтеж господин герберът Цеко Бирбочуков:
- О, тука въпросът е много сложен! – каза. – Теренът около Цариградско шосе е уникален от геологична гледна точка! Тук минава най-големият в Европа разломен субдъргонален щайбер в посока на шустервайеловата магнитна аномалия, която пък е в пряка връзка с гунгерфустера под вулкана Попокатепетъл! Да не говорим за бингбрауверите полуциркуси! По тази причина, както и да асфалтираш – гледащ ги, минат ли една – две зими, напукало се!
- Що се отнася до разкъртения асфалт! – добавя госпожа Мима Башколева от пътното. – Там е виновна глобалната икономика! От години най-големият световен производител на зенгери за пътнопаважни валяци, комбинатът “Сечуан клинкер трейдинг” в Китай, промени ъгъла на свивката между раменете на щоизела с 3.14, поради което всички реномирани фирми за валяци, а те почти изцяло ползват в производството си продукцията на китайците, тъй като тя е оцветена в много приятен резедав цвят, занижиха параметъра на асфалтополагаемост за сметка на увеличаване на битумопроходимоста с почти 0.0093 бекерела за радиан, поради което пътната заливка е подала и се е напукала до RYp на осма GWL...
RYp на осма GWL! Ясно ли ви е бе, тъпанари софийски! Дето все крадци и корумпирани чиновници ви се привиждат! Как пък, колкото и пишман европейци да сте, не видите и доброто, красивото около вас. Какво все в напуканото сте зяпнали и изобщо не виждате макропоказателите, дето ГЕРБ начело с Борисов ги постигна.
Не лош материал, а направо отвратителен! Това ще ви кажа!

Евроатлантически мултикултурен първомартенски кич

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 633

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 665

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 627

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 685

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 653

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 551

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 750

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 670

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 695

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ