24 Април 2024сряда09:16 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

БТВ отново се впуска да търси "Гласът на България"

От неделя Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев ще търсят новата музикална легенда

/ брой: 39

автор:Дума

visibility 388

Точно в 20 часа тази неделя БТВ ще завърти поредния сезон на музикалната надпревара "Гласът на България". Този път търсачи на таланти ще бъдат Владимир Ампов-Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев. Всеки от тях ще сформира свой отбор в опит да намери новия глас, който да спечели феновете в България. Музикалното риалити започва с кастингите "на тъмно", в които четиримата музиканти ще избират талантите, без да могат да ги видят, защото важен е само гласът. За първи път по време на кастингите "на тъмно" участниците няма да имат възможност да застанат очи в очи с треньорите, ако нито един от тях не е натиснал червения бутон. 
От екипа на предаването вече открехнаха завесите какво очаква зрителите в първите серии. Заедно с емоционалните изпълнения в различни музикални жанрове, някои от участниците ще разкрият и разтърсващи лични истории. "Треньорите ще бъдат на крака пред талант, какъвто не е показван в нито едно музикално риалити шоу у нас. Участник ще разкрие някои от добре пазените тайни на поп-фолк бизнеса. Таланти в началото на своята кариера ще изправят треньорите в тежка битка за спечелването им в своя отбор, в която няма да липсват и удари под кръста", разказват от "Гласът на България". За участие в музикалното шоу са се записали дори и утвърдени музиканти, които публиката у нас познава.
Докато музикалните таланти се изявяват на сцена, Тодор Георгиев ще показва какво се случва зад завесите - подготовката за изявите ще се излъчва на сайта на шоуто http://glasat.btv.bg/. Феновете могат да коментират представянето на търсачите на слава във фейсбук страницата на шоуто. За първи път е подготвен и Вайбът бот за телевизионно предаване, в който ще бъдат публикувани още ексклузивни снимки и видеа от формата. По този начин зрителите ще могат да последват акаунта на предаването и да получават информация за шоуто на телефона си преди всички останали. В началото на март ще бъде активиран и анимиран стикер пакет, вдъхновен от "Гласът на България", който потребителите ще могат да свалят напълно безплатно във "Вайбър".

Журито и водещите Pavell & Venci Venc’ обещават истинско шоу в новия сезон на музикалното реалити

снимка БТВ

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ