23 Април 2024вторник18:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Спас Русев готов да напусне Левски

/ брой: 37

автор:Дума

visibility 22

Собственикът на Левски Спас Русев е готов да напусне клуба, научи Дарик радио. Причината са последните събития в клуба, както и позицията на фенклуба, който обяви, че прекратява всякакви взаимоотношения със „сините“ шефове.
„По повод декларацията на НКП и последните събития в клуба обмислям да напусна Левски, като оставя акциите в клуба и се оттегля от Надзорния съвет“, сподели Русев за Спортно шоу Гонг.
Със съобщение, публикувано на официалния си сайт, Националният клуб на привържениците на Левски обяви, че "официално прекратява взаимоотношенията си с ръководителите на 26-кратния шампион на България". Крайната мярка бе огласена само ден след Общото събрание на акционерите, което пък бе определено от привържениците на клуба като "фарс". Като основен мотив за драстичната мярка, взета от НКП, е посочено "надменното поведение" на собственика Спас Русев.
Със съобщение, публикувано на официалния си сайт, Националният клуб на привържениците на Левски обяви, че "официално прекратява взаимоотношенията си с ръководителите на 26-кратния шампион на България". Крайната мярка бе загласена само ден след Общото събрание на акционерите, което пък бе определено от привържениците на клуба като "фарс". Като основен мотив за драстичната мярка, взета от НКП, е посочено "надменното поведение" на собственика Спас Русев.
"Уважаеми привърженици, с настоящето искаме да Ви уведомим, че Националният клуб на привържениците официално прекратява своите взаимоотношения с ръководителите на ПФК Левски. С оглед надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към "синята" публика, считано от днес, НКП престава да е част от съвместни събития, акции, срещи и каквито и да било мероприятия, провеждани с ръководството на клуба. Спираме да бъдем медиатор и "преводач" в комуникацията с привържениците. Крайно огорчени от всичко случило се и случващо се в нашия клуб, ние прекратяваме и работата по превенция на футболното хулиганство взаимно с представители на ПФК Левски. Чашата преля отдавна, а ние не преставахме с опитите да "овладеем" положението. Всичко обаче спира дотук! Ние няма да спрем да сме част от "сините" редици и ще се борим до край за любимия си клуб. Дали един ден ще вървим отново заедно в името на Левски, зависи само от вас!"
 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 325

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 274

/ брой: 77

Агнешкото в Гърция 10 евро за килограм

автор:Дума

visibility 241

/ брой: 77

Баските сепаратисти с исторически успех

автор:Дума

visibility 313

/ брой: 77

Иран запазва строгия контрол върху дрехите

автор:Дума

visibility 304

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 317

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 294

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 285

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 314

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ