Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

30 Април 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

България

София област, Враца, Перник и Кюстендил подредиха листите

Дума

17. Февруари 2017 , брой: 34   1846   0Още няколко Областни съвета на БСП подредиха листите с кандидатите за народни представители. След Иван Ченчев, който е водач на листата, в София област се подрежда представителят на Етрополе инж. Владимир Александров. Третото място е за досегашния депутат Радослав Стойчев. Преди д-р Веселка Златева и лидерката на МО в областта Стоянка Балова в листата ще бъде представителят на гражданската квота - бившият командир на Националната гвардейска част ген. Боян Ставрев.
Бившият шеф на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов повежда листата на БСП във Враца, а след него ще е областният лидер на социалистите и бивш кмет на Враца Николай Иванов. Третото място е за представител на гражданската квота или коалиционен партньор. На четвърта позиция е председателят на общинската структура Цветелина Дамяновска, а пета е д-р Илияна Михайлова, управител на болницата в Мездра.
След като Националният съвет определи Станислав Владимиров за водач на Перник, вече са ясни и останалите имена от листата на областта. Второто място е за Евдокия Асенова от Радомир, която бе народен представител в 42 НС, третото е запазено за гражданската квота. След това се нарежда Евелина Венкова от МО на БСП, а петата позиция е за Венета Петрова от Брезник.
В Кюстендил след водача Валери Жаблянов се нарежда досегашният народен представител Иван Ибришимов. Третото място е за кюстендилската адвокатка Мая Шишкова, която беше кандидат за кмет, четвърти е общинският лидер на БСП в Кюстендил Иван Каракашки. Петото място е запазено за гражданска квота.
Предстои пленумът на БСП в неделя да утвърди листите, които са наредени от областните съвети.

 

 

България

  • Само за метене и миене на централни улици Фандъкова дала 23 милиона лв.
    28. Април 2017 82
    400
    1

    Столичната администрация е похарчила цели 612 935 491 лв. за четири години - от 2011 до 2014 г. за очистване на замърсена София. Което прави по 419 819 лв. на ден. Това показва одитен доклад на Сметната палата за "Ефективност на общинските мерки за намаляване замърсяването на атмосферния въздух с фини прахови частици в София". Само за...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"