Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Юли 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Свят

Хиляди американци искат депортация на Сорос

Дума

17. Февруари 2017 , брой: 34   547   0Хиляди американци отправят искане към президента на САЩ Доналд Тръмп да лиши от гражданство и да депортира милиардера Джордж Сорос. Това става ясно от петиция, която само за няколко дни е подписана от над 9 хил. души и публикувана на сайта Change.org, съобщава РИА "Новости".
Автор на петицията е композиторът Ванеса Фелтер, която се надява Тръмп да забрани на Сорос и неговото семейство да правят бизнес в Америка, както и да да се спре подкупването на политици. Според нея Сорос стои зад щедрото плащане на протестите, като този на "Мартенските жени", които разделят обществото, както се случи в Украйна. "Трябва да се знае, че Сорос е този, който подкрепи протестите в Украйна, действа в Сърбия и Казахстан. Освен това е дал над 6 млн. долара за кампанията на Хилъри Клинтън", казва Фелтер.

 

 

Свят

 • Американският президент опроверга информацията, Белият дом определи срещата като кратък разговор
  20. Юли 2017 140
  233
  0

  Руският президент Владимир Путин и американският му колега Доналд Тръмп са имали и втора, неизвестна до този момент, среща на форума на Г-20 в Хамбург, който се проведе в началото на месеца. Това информира Би Би Си. Те са имали разговор и след официалните срещи, но от Белия дом не разкриват подробности какво са обсъждали двамата лидери.
  За срещата съобщи основателят на международната...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"