Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

17 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Свят

Хиляди американци искат депортация на Сорос

Дума

17. Февруари 2017 , брой: 34   577   0Хиляди американци отправят искане към президента на САЩ Доналд Тръмп да лиши от гражданство и да депортира милиардера Джордж Сорос. Това става ясно от петиция, която само за няколко дни е подписана от над 9 хил. души и публикувана на сайта Change.org, съобщава РИА "Новости".
Автор на петицията е композиторът Ванеса Фелтер, която се надява Тръмп да забрани на Сорос и неговото семейство да правят бизнес в Америка, както и да да се спре подкупването на политици. Според нея Сорос стои зад щедрото плащане на протестите, като този на "Мартенските жени", които разделят обществото, както се случи в Украйна. "Трябва да се знае, че Сорос е този, който подкрепи протестите в Украйна, действа в Сърбия и Казахстан. Освен това е дал над 6 млн. долара за кампанията на Хилъри Клинтън", казва Фелтер.

 

 

Свят

 • Лидерът на Каталуния иска два месеца отсрочка
  17. Октомври 2017 203
  113
  0

  Правителството на Испания не смята за ясен отговора на лидера на Каталуния Карлес Пучдемон за ситуацията в региона след референдума, заяви испанският финансов министър Рафаел Катала.
  Кабинетът на испанския премиер Мариано Рахой поиска от властите в Каталуния да изяснят до 10 часа на 16 октомври дали са обявили независимост. Малко преди изтичане...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"