Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Юни 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Свят

Хиляди американци искат депортация на Сорос

Дума

17. Февруари 2017 , брой: 34   539   0Хиляди американци отправят искане към президента на САЩ Доналд Тръмп да лиши от гражданство и да депортира милиардера Джордж Сорос. Това става ясно от петиция, която само за няколко дни е подписана от над 9 хил. души и публикувана на сайта Change.org, съобщава РИА "Новости".
Автор на петицията е композиторът Ванеса Фелтер, която се надява Тръмп да забрани на Сорос и неговото семейство да правят бизнес в Америка, както и да да се спре подкупването на политици. Според нея Сорос стои зад щедрото плащане на протестите, като този на "Мартенските жени", които разделят обществото, както се случи в Украйна. "Трябва да се знае, че Сорос е този, който подкрепи протестите в Украйна, действа в Сърбия и Казахстан. Освен това е дал над 6 млн. долара за кампанията на Хилъри Клинтън", казва Фелтер.

 

 

Свят

  • Социалдемократите гласуваха вот на недоверие на собствения си кабинет
    22. Юни 2017 120
    153
    0

    Правителствената и управленска криза в Румъния навлезе в нов етап, след като в сряда румънската Социалдемократическа партия (СДП) гласува вот на недоверие на собственото си правителство и по този начин отстрани от властта досегашния премиер Сорин Гриндеану след едва шест месеца на поста. В гласуването участваха само представители на управляващата...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"