24 Април 2024сряда07:55 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лудогорец продаде 8000 билета за ФК Копенхаген

/ брой: 32

автор:Дума

visibility 11

Лудогорец е продал 8000 билета за сблъсъка от 1/16-финалите на Лига Европа с датския първенец Копенхаген. Срещата е утре от 20.00 ч. на Националния стадион и ще се излъчи по БНТ 1. Изпълнителният директор на разградския клуб Ангел Петричев сподели, че очаква "в часовете преди мача да се извият опашки на касите на "Васил Левски". В същото време в Разград раздават безплатни билети за сектор "В", като по този начин се цели трибуните да бъдат възможно максимално запълнени.
"Очаквах, че интересът ще е по-нисък. 8000 като предварителна продажба е доста добре. Призовавам хората да си купят билети по-рано. Събитие от подобен ранг рядко се случва у нас. Създали сме условия - няма да има сняг и лед по трибуните, стадионът е почистен", обяви Петричев пред БНТ.
"Лошият терен не е добре за нас, тъй като футболистите ни са технични. Обичат да играят на хубав терен, но предвид температурите не можем да очакваме чудеса. Колегите от Национална спортна база правят всичко възможно теренът да е в добро състояние. Парното отдавна е включено и снегът се стопи. Да, теренът не е добър, но срещу природата не може да се върви.
Колегите от Копенхаген имат изключително съоръжение за разлика от нашия Национален стадион. По това нещо не можем да се мерим с тях. Добре е, че не сме чули надменно отношение относно нашето съоръжение. Те добре знаят, че сме малка и бедна държава.
Имаме изключително силен колектив, което през годините ни създаде доста предпоставки за успех. Момчетата се познават отлично, особено гръбнакът на отбора. В момента имаме доста бразилци, чувстват се добре. В Разград те имат достатъчно добра общност помежду си. Атмосферата в Лудогорец е отлична. Нашите момчета са непримирими - никога не се отказват, винаги се борят до последно. Надявам се, че ще успеят да се преборят със здравите и едри футболисти на Копенхаген. С помощта на публиката, смятам, че ще постигнем добър резултат в четвъртък", изрази надежда шефът на "орлите".

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ