28 Март 2024четвъртък23:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Марио Трифонов:

Жените трябва да бъдат разбирани, за да бъдат обичани!

Премиерата на първия роман на журналиста "Най-добрата в играта" е утре

/ брой: 96

автор:Дума

visibility 856

Животът на най-добрата в играта е коктейл от желязо и кадифе - равни количества, две деления любов, доза самочувствие, щипка ексцентричност, сервиран в кристална чаша със самоирония! В това е убеден Марио Трифонов, който забърква своя коктейл с име "Най-добрата в играта". Историята е ситуирана в София, в офис на модно списание с главен редактор - жена. Зара е силна, уверена, умна - знае и може. Всекидневието й минава между интервюта и ревюта, снимки и срещи, коктейли и... парвенюта. Предизвиква завист и страхопочитание сред колегите и шефовете си. За тях Зара е Проклетата кучка. За бившия - Отмъстителната кучка. А самата тя твърди, че е Повелителката на цялата глутница. За приятелите е ранима и нуждаеща се от подкрепа жена, готова да се довери на звездите и дори на една калинка, за да я отведат до любовта...
Иронично-романтичната история, която би могла да се случи на всекиго, публикува ИК "Кръгозор". Издателството заедно с агенция "NG Partners" организира среща с "Най-добрата в играта" - на 29 април от 19 ч. в "CYCLE Lounge" (бул. "Арсеналски" 81), със специалното участие на актьора Иван Матев. Експертното мнение за героините в книгата ще дадат две от най-добрите - поп-фолк певицата Лияна и Ани Александрова - директорка на дирекция "Връзки с обществеността" на "Приста ойл холдинг" ЕАД.
Марио Трифонов е филолог по образование, журналист по професия и г(р)афоман по душа. Обича шаха, не обича калинките. Роден е в София през миналия век под знака на Скорпиона. Работил е в телевизиите "Триада", "Евроком" и "7 дни", в радиата "Атлантик" и "Nеt". Бил е главен редактор на дамските списания "Beauty", "За жената", "На живо". В момента е главен редактор на мъжкото "Mr. BiG". Мисли (както и Мел Гибсън от едноименния филм), че може да каже "какво искат жените". Затова решил да напише книга, в която да обясни доколко наистина ги познава. А дали начинанието е успяло? Това ще кажат читател(к)ите. "Най-добрата в играта" е първият роман на Марио Трифонов.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ