29 Март 2024петък02:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Петолиния

Пристига финландската прима на тежката музика

/ брой: 14

автор:Дума

visibility 8

Всяко гостуване на финландската мегазвезда Таря Турунен у нас е безспорен празник за многобройните й фенове. На 7 февруари от 20 ч. тя ще изнесе в зала "Универсиада" концерт, организиран от "Loud Concerts". Билетите за шоуто се продават в мрежата на Еventim и партньорите им в цялата страна по 40 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", цената ще бъде 50 лева, уточнява Радостина Ранова.
Датата у нас е част от европейското турне "The Shadow Shows", което започна през октомври м.г. и съвпадна с дигиталното издаване на нов сингъл - "Demons In You". През лятото Таря представи албума си в Азия и посети за първи път Китай, Хонконг и Тайван. Новото парче "Demons In You" е съвместно с брилянтната вокалистка на "Arch Enemy" Алиса Уайт-Глуз, то улавя и пресъздава по-мрачната и тежка атмосфера на издадения по-рано м.г. албум на Таря "The Shadow Self". Изпълнението на парчето на дуото на миналогодишното издание на "Wacken Open Air" пред 75 000 ентусиазирани метъл фенове се превърна в едно от топ обсъжданите събития на феста.
Брилянтните музиканти, които свирят с Таря на настоящото турне, са Кевин Чоун (бас китара), Тим Шрайнер (барабани), Крисчън Кречмар (клавирни), Алекс Шолп (китара) и Макс Лилия (чело).

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ