20 Април 2024събота03:05 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кобрата реди мач през април

Българинът чака Кличко да победи Джошуа и после да вземе реванш от украинеца

/ брой: 13

автор:Мони Георгиев

visibility 106

Кубрат Пулев си урежда нов мач, който трябва да се състои през април. В момента мениджърите му от "Зауерланд" преговарят за такава среща, но към момента не се знае срещу кого и къде ще е. Има вероятност галавечерта пак да е в София. Всичко обаче ще е подготовка за родния боксьор в тежка категория за очертаващия му се мач за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). Българинът е задължителен претендент, след като в края на миналата година в "Арена Армеец" победи с технически нокаут Самюел Питър (САЩ) и очаква на ринга победителя от настоящия шампион Антъни Джошуа (Вбр) и претендента Владимир Кличко (Укр), които ще играят на 29 април на ст. "Уембли". Пулев оповести, че неговата среща трябва да се изиграе есента, а дотогава ще проведе възможно максимален брой боеве.
"Последната информация е, че чакаме боя между Кличко и Джошуа и победителят от него е задължен да се боксира с мен. За мен фаворит е украинецът. В момента водим преговори да направим следващия или по-следващия мач в България. Мач за световна титла тук не е толкова лесно осъществимо. Всичко е въпрос на много преговори, пари и интереси. Но аз, каквото мога - правя. Искам да изляза срещу Кличко, за да взема реванш за загубата от 2014 г. Аз съм състезател и обичам предизвикателствата. Това ме държи и ме прави щастлив. Нито един от топ 10 не е за подценяване", заяви Пулев.
Заради победата над Нигерийския кошмар Питър Кобрата си заслужи значка "Златна България" за спортист на м. декември. Това е 9-о отличие за Пулев от допитването на Пресклуб "България" сред спортните редакции, като повече от него  анкетата е печелена само от двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева (10).
"Трябва да се популяризира боксът у нас. Хора, които не са имали възможност да гледат бокс, сега могат да го гледат на живо тук. Могат да дойдат за 10-20 лв., на цената на едно кино да гледат бокс", заяви Кубрат Пулев. Той призна, че отдавна е време с приятелката му - фолкпевицата Андреа, да станат родители, но не плануват дете и през настоящата година, тъй като се е концентрирал върху мачовете.


 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ