19 Април 2024петък13:50 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Късно е, либе...

/ брой: 12

автор:Ева Костова

visibility 300

Точно в 12 без 5 Патриотичният фронт и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов прозряха покрай една, ачик предизборна, кръгла маса, че има приоритети, които българският политически елит забравя - темата за безработицата, за бедността, за неграмотността. Ха, че елитът са и те. Да припомним: Красимир Каракачанов и ПФ са част от управлението на страната, подкрепят правителството. Как, аджеба, точно сега тези мили хора се сетиха за най-големия проблем на обикновените люде в евроатлантическа България. Че тя, бедността, избожда очите, но те толкова време не я видяха. И как ще я видят, след като хомотът на мизерията не е около техните добре оформени вратове.
И какво точно ни казва кръглата маса за "Бедността - начин на управление в България"? Какво ново научаваме, освен старите статистики и изводите на наши и чужди експерти? Господа патриоти, когато гласувахте законите с любимото правителство на ГЕРБ, не се сетихте за беднотията българска. Статистиката я знаем. Потвърждава я всекидневно празният ни джоб, зъзненето в студа, липсата на подходяща храна и за наследниците ни, невъзможността да ги пратим да учат там, където е по-добре, минималната заплата, липсващите пари за почивка, дрехи, медикаменти, данъци, такси и т.н., и т.н. Не начин на управление на бедността, а начин за нейното премахване ни трябва. Другото е тупане по гърдите, правенето на пиар с нищетата на хората. В угода на тези, които ни докараха съвсем до просешка тояга. С обирджийство и влагане на парите там, където най-често не са нужни, но лъскат имиджа на премиер и министри, които и в оставка не спират да ни страхуват за бъдещето.
 Късно е, либе, за китка! Всъщност Каракачанов си изплака душата и хързулна темата към хоризонта на бъдещия парламент. Коментарът е излишен.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 200

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 236

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 194

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 195

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 170

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 206

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 216

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 201

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ