19 Април 2024петък23:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ГЕРБ няма да свали доверието си от Иван Тотев, обяви Цветанов

/ брой: 12

автор:Дума

visibility 12

ГЕРБ няма да свали доверието си от пловдивския кмет Иван Тотев, въпреки че той е обвиняем. Това обяви вчера зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Припомняме, че градоначалникът бе отстранен от поста в понеделник, след като бе обвинен в престъпление по служба, с което е ощетил общината с 1 млн. лв.
"Ние сме с протегната ръка към всички за важните политики на държавата. Не бихме се ограничили и от подкрепата на БСП. Знаете, че за да се постигнат успехи, трябва да има квалифицирана подкрепа. Ще имаме възможност да изложим своите тези", заяви Цветанов по повод анкетата в ГЕРБ, която трябва да определи потенциалните коалиционни партньори на партията след предсрочните избори.
Премиерът в оставка Бойко Борисов обаче заяви точно обратното на думите на Цветанов. Според него е невъзможно неговата партия да управлява с БСП след предсрочните избори.
"Как ще направим с БСП коалиция? Пoнеже такива опорни точки чувам. Не е възможно. По-добре да има правителство на малцинството, но да се знае кой носи отговорността, вместо да е размита", каза Борисов. Той бил убеден, че Корнелия Нинова ще участва в съставянето на това служебно правителство. "Г-жа Нинова се притеснява от това. Излиза и казва, че няма да влияе на правителството. Как този генерал, който е дълбоко уважаван от мен, ще излезе и ще направи правителство, след като никога не се е занимавал с политика? Той трябва да направи всичките си приятели министри, за да успее. Ако г-жа Нинова участва в съставянето на правителството, аз съм спокоен, това е демокрацията. Ако не участва, тогава съм притеснен", заключи Борисов.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ