19 Април 2024петък22:54 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ЦСКА-Сф изгони Головодов

Юношата отказал да замине на лагер с дубъла след поредна глоба за неспазване на дисциплината

/ брой: 11

автор:Дума

visibility 19

ЦСКА-Сф изгони Павел Головодов. Обещаващият футболист е отказал да замине на лагер с втория отбор в Тетевен. Той не се е качил в автобуса, недоволен от поредната наложена му глоба за неспазване на дисциплината.
Шефовете на "червените" веднага пуснаха и обяснителна декларация за ситуацията с 18-годишния полузащитник от Гоце Делчев, който миналата година остана кръгъл сирак. В нея се казва, че в Борисовата градина са направили всичко необходимо да му подадат ръка в трудния момент, но "насреща не получихме нищо".
"В последната година и половина Головодов е най-обгрижваното дете на "Армията". Нашето огромно желание винаги е било да му помогнем да се развива, като го предпазим от пороците, характерни за тази възраст. Опитвахме по всякакъв начин да го съхраним като психика и талант, за да може в трудния период, в който се намира, да се концентрира върху футбола, а същевременно да расте като добър и стойностен човек. За съжаление насреща не получихме нищо. Нито професионално отношение към играта, нито ред в личния му живот. Пак направихме немалко компромиси в името на таланта му. Получавахме обещания и клетви, че всичко е било за последно, но отново и отново се сблъсквахме с добре познатите неща - драстично спаднала спортна форма и дузина груби нарушения на спортния режим. Не искаме да изпадаме в подробности и детайлно да описваме провиненията му и изявите му извън терена. Ще кажем само, че бяха неморални и срамни за футболист, носещ фланелката на ЦСКА. След като видяхме, че с добро не става, логично с превъзпитателна цел взехме дисциплинарни мерки и му наложихме финансови санкции. И пак с идеята той да се осъзнае и посвети на футбола. За кратко Головодов загатна за промяна, върнахме го в отбора, но после старата песен си започна на нов глас. Това е истината за нашето разочарование и феновете трябва да я знаят. Головодов с лека ръка пропиляваше своя талант, а така загуби доверието на ръководството, треньорите и съотборниците си. Ние направихме всичко по силите си като клуб, но самият той явно не желае или му е трудно да изгради в себе си дисциплинираност и професионален манталитет", съобщиха от ЦСКА-Сф.
Така от автентичния клуб, който миналата година спечели Купата на България, засега останаха едва петима играчи - Божидар Чорбаджийски, Преслав Йорданов, Петър Витанов, Васил Попов и Валентин Антов.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ