28 Март 2024четвъртък20:03 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Пускат три нови спортни канала

/ брой: 9

автор:Дума

visibility 9

Три нови спортни канала ще бъдат пуснати от "Мтел". Предвижда се на година те да излъчват общо 18 000 часа спортни предавания, от които 8000 на живо. Първо стартира "Мтел спорт 1", след което ще се прибави "Мтел спорт 2", а третият е специализираният канал в областта на екстремните спортове EDGEsport. По тях ще бъдат показани над 20 различни спорта и над 250 турнира годишно.
"Мтел" е придобил голяма част от съдържанието, което досега беше в каналите на "Булсатком", като гвоздеят е целият мъжки тенис без турнирите от Големия шлем. Там ще бъдат излъчени всички турнири от категорията "Мастърс" АТП 1000 и АТП 500, както и между 10 и 15 турнира от АТП 250. Предвижда се показването и на турнири за жени.
Ще се излъчват вечерите от най-голямата организация в областта на ММА боевете - UFC, която през лятото беше купена за $4 млрд. В програмата са включени и двубоите във WSOF, където участва Благой Иванов-Багата.
Също така за първи път в България ще бъдат показвани състезанията от сериите НАСКАР, както и световният шампионат по мотоциклетизъм, начело с MotoGP. Баскетболът ще е представен от Евролигата, а леката атлетика - от "Диамантената лига". На екран се завръщат и мачовете от Националната хокейна лига.
Футболното съдържание включва първенствата на Холандия, Русия, Украйна, Китай и Индия, а първият излъчен мач на 14 януари ще е ПСВ - Екселсиор.
Каналите ще са безплатни за клиентите на "Мтел" и "Близу" до 31 март, след което "Мтел спорт 1" ще струва 1,99 лв. с абонаментен план за 2 г. и 3,99 лв. без абонамент. Целият пакет ще е 2,99 лв. с абонамент и 5,99 лв. без ангажимент. Вторият и третият канал тръгват от 1 март, а всичките ще са на български.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ