27 Април 2024събота06:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Батков искал раздяла на Стоилов и Сираков

Предложих цялата власт на Мъри, ако махне Наско, признава бившият шеф на Левски

/ брой: 8

автор:Дума

visibility 11

Адвокат Тодор Батков разкри неуспешен опит за разкол между най-успешния управляващ дует в историята на Левски.
"През цялото време, започвайки от 2008 г., се чувствах предаван отвътре. Нямам нищо против нито към Наско Сираков, нито към Мъри Стоилов. Просто разбрах, че след отпадането от Тампере и изключително злощастния сезон 2007/2008, който се срутихме от небесата, трябва да има промяна. Все пак от Шампионска лига, титла, купа, селекция за над 3 милиона евро – Рабех, Бензукан, Тасевски, тримата бразилци, накрая завършихме сезона на 16 т. след ЦСКА. Усещах с цялото си тяло, че трябва да има промяна, катарзис. Да се възроди отборът, да се върнем на пътя на победата. Още в края на 2007 г., когато паднахме от ЦСКА с гол на Машадо, поисках оставките на Мъри и Наско. А те го направиха театрално и извикаха всички журналисти, все едно не съм аз работодателя, който осигурява заплатите, а те! Тогава привиках Стоилов и му казах: „Аз съм изключително доволен от теб и работата ти. Моделът ти успява и искам да продължиш. Но искам да освободя Наско Сираков“. Даже му предложих той да поеме цялата власт и да бъде българският Фъргюсън. Мъри обаче ми отговори, че не е дошъл още моментът. След 6 месеца пак не беше дошъл моментът. Според мен оттогава започнаха да ме предават хората. А аз давах каквото можех и правех всичко за Левски. Каквото можах, направих, каквото имах - дадох. С тези думи дадох акциите на Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов", разкри пред Блиц маститият юрист, който има зад гърба си общо 17 години на ръководен пост в Левски, 14 от тях като президент. По време на управлението му и под ръководството на Мъри и Наско през 2006 г. Левски стана първият български отбор, влязъл в групите на Шампионската лига, а преди това достигна 1/4-финалите за Купата на УЕФА.
"Сега ми липсват голяма част от нервите и негативните емоции. Иначе продължавам да съпреживявам с Левски, да гледам всички мачове. Ако не съм на стадиона, то през интернет. Обаждам се от време на време на Баждеков, когато не мога да гледам. Сега първият отбор не стои зле. Най-добрият отбор е след Лудогорец и безпроблемно ще вземе второто място. Може да се опита да направи нещо повече. Ще бъде трудно, но не и невъзможно. Спомням си през 2013 г., когато бяхме отписани от всички след злополучния мач в Гоце Делчев. Обаче стигнахме до финала. Видяхте какво стана в Англия миналия сезон с Лестър. Всичко е възможно и Левски не бива да бъде отписван. Самата школа обаче ме тревожи. Като резултати най-вече. Нямам поглед, но гледам класирането и виждам – Левски е в средата. А никога не сме били средняци – или шампиони, или поне в борбата за призовите места. Сегашното положение не подхожда на школата на Левски", допълни Батков.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ