29 Март 2024петък00:30 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ЦСКА-Сф започна със скандал

Стефан Генов напуска Пирин, за да помага на Белчев

/ брой: 6

автор:Мони Георгиев

visibility 872

Със скандал започна зимната подготовка на ЦСКА-Сф вчера. Към спортно-техническия щаб на "червените" се присъедини старши треньорът на Пирин Стефан Генов, въпреки че в клуба му са в неведение за смяната и очакваха наставникът да се появи на първото занимание на "орлетата" днес. "Стефан Генов все още има текущ договор с Пирин", обяви пред БТА изпълнителният директор на благоевградския клуб Венко Попов. Генов пристига за втори път в Борисовата градина след лятото на 2013 г., когато за кратко помагаше на настоящия акционер на "червените" и легенда на ЦСКА Христо Стоичков. Сега той ще помага на Стамен Белчев, който бе обявен за постоянен старши треньор до края на сезона.
"За мен е огромна чест, че ще бъда треньор на ЦСКА, едно страхотно предизвикателство. Ще направим максимума за доброто развитие на отбора. Надявам се годината да е успешна. Треньорът на ЦСКА трябва сам да си постави цел – във всеки мач трябва да излизаме за победа. Трябва да постигнем постоянство в резултатите и играта", заяви старшията Стамен Белчев. Той бе категоричен, че ще има крайната дума дали капитанът Борис Галчев ще носи червената фланелка и напролет.

Трима юноши вече са при мъжете в отбора
Подготовка с ЦСКА-Сф започнаха и трима "червени" юноши -  Ангел Лясков, Тонислав Йорданов и вратарят Слави Петров от дублиращия тим, чийто треньор до средата на есента беше именно Белчев. До заминаването на тима за Испания на 19 януари се очаква "червената" атака да бъде подсилена с двама чужденци, а няколко играчи да бъдат освободени.
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ