25 Април 2024четвъртък13:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Държава на сеира

/ брой: 3

автор:Ина Михайлова

visibility 3487

Не ми било заседание на Министерския съвет, най ми било пиар акция на сбогуване. Как иначе да опишеш с думи прости каканиженето на министрите Му и Неговото собствено "изхвърляне".
Полицай с патрулка във всяко село, ДАИ до всеки ТИР! Осем години управляваха - нищо не направиха с вилнеещите бабаити. Що народ пострада, колко възрастни и самотни хора бяха ограбени и пребити до смърт, а те сега се сетиха да лозунгуват "полицията - при народа". Закога? Че то дни не останаха да се мандахерцат във властта. А и откъде ще вземат толкоз полицаи, че и патрулки за тях? Още ли в очите им сме Мунчовци или си плющят така, за спорта. Както са тръгнали, колко му е да ни обещаят и по един безплатен теляк за градската баня.
За безобразията по пътя сега ли стопли Бойко Борисов? А къде беше, когато всички казваха, че помпозните арести по сигнали за корупция в бившата ДАИ са чиста проба "размяна на шапки и каскети"? Ако вдига рамене, да попита Ивайло Московски. Сигурно и той, също като Румяна Бъчварова, ще му представи розова картинка. Толкова розова, че чак перпетуум мобиле. В каквото се превръща оградата на границата ни с Турция. Пак и отново остават някакви 9-10 км. Да беше Великата китайска стена, щяхме да разберем, а то - чиста проба макет, оказал се обаче най-крупният инвестиционен проект на това правителство. Що се отнася до спадналия с найсе процента мигрантски поток - да не се лъжем. Не стената и мерките, студът спря прииждащите.
Като слуша човек какви ги дробят "ония горе", чак му става мило и драго какво искат "тези долу". Поне креватче и апартамент да дадяла държавата на 13-годишната циганка, родила първото бебе на 2017 г. Що? Самолет ще й купим! И ще ръкопляскаме догодина пак, а следващата - отново, все първи бебета да ражда. Таз година в Сливен, догодина - в Горна Оряховица. Пардон, там дъжд от едри банкноти засипва ромската принцеса Мелани, родила наследник. А клипчето в сайтове за видеосподеляне имало над 60 000 гледания.
Държава на сеира. От горе до долу.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 168

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 199

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 196

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 195

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ