Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Август 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Коментари

Държава на сеира

Ина Михайлова

5. Януари 2017 , брой: 3   2783   0Не ми било заседание на Министерския съвет, най ми било пиар акция на сбогуване. Как иначе да опишеш с думи прости каканиженето на министрите Му и Неговото собствено "изхвърляне".
Полицай с патрулка във всяко село, ДАИ до всеки ТИР! Осем години управляваха - нищо не направиха с вилнеещите бабаити. Що народ пострада, колко възрастни и самотни хора бяха ограбени и пребити до смърт, а те сега се сетиха да лозунгуват "полицията - при народа". Закога? Че то дни не останаха да се мандахерцат във властта. А и откъде ще вземат толкоз полицаи, че и патрулки за тях? Още ли в очите им сме Мунчовци или си плющят така, за спорта. Както са тръгнали, колко му е да ни обещаят и по един безплатен теляк за градската баня.
За безобразията по пътя сега ли стопли Бойко Борисов? А къде беше, когато всички казваха, че помпозните арести по сигнали за корупция в бившата ДАИ са чиста проба "размяна на шапки и каскети"? Ако вдига рамене, да попита Ивайло Московски. Сигурно и той, също като Румяна Бъчварова, ще му представи розова картинка. Толкова розова, че чак перпетуум мобиле. В каквото се превръща оградата на границата ни с Турция. Пак и отново остават някакви 9-10 км. Да беше Великата китайска стена, щяхме да разберем, а то - чиста проба макет, оказал се обаче най-крупният инвестиционен проект на това правителство. Що се отнася до спадналия с найсе процента мигрантски поток - да не се лъжем. Не стената и мерките, студът спря прииждащите.
Като слуша човек какви ги дробят "ония горе", чак му става мило и драго какво искат "тези долу". Поне креватче и апартамент да дадяла държавата на 13-годишната циганка, родила първото бебе на 2017 г. Що? Самолет ще й купим! И ще ръкопляскаме догодина пак, а следващата - отново, все първи бебета да ражда. Таз година в Сливен, догодина - в Горна Оряховица. Пардон, там дъжд от едри банкноти засипва ромската принцеса Мелани, родила наследник. А клипчето в сайтове за видеосподеляне имало над 60 000 гледания.
Държава на сеира. От горе до долу.

 

 

Коментари

  • 22. Август 2017 163
    190
    0

    Бедна България отделя най-много средства за обществен ред и сигурност като дял от брутния си вътрешен продукт в целия ЕС, разбираме от най-новите данни на "Евростат". Цифром това прави цели 2,8%, като от всичките 28 държави няма такава, която да се бръква с повече от 2,4 на сто. Средно за целия ЕС делът е 1,8%, а за сравнение при...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"