16 Април 2024вторник08:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Джанет Джексън кръсти първото си дете Иса

/ брой: 3

автор:Дума

visibility 37

Първородният син на Джанет Джексън и бизнесмена Висам ал Мана се казва Иса. В исляма това е името на един от петте най-велики Божи пратеници.
50-годишната изпълнителка е раждала, без да изпитва стрес, и възстановява силите си в комфортни условия, съобщи представителят на поп звездата на сп. "Пийпъл".
Сестрата на починалия през 2009 г. Майкъл Джексън неочаквано отложи концертите си м.г., позовавайки се на препоръки на лекарите. Тогава Джанет сюрпризира почитателите си, като отмени световното турне и каза, че тя и катарският й съпруг Висам ал Мана "мислят за семейството си". Едва месеци по-късно поп звездата блесна на фотография в "Пийпъл" с вече оформено коремче на плажа.
Медиите писаха за бременността на певицата още през май, докато самата тя потвърди това през октомври 2016 г. Джанет Джексън е пестелива относно личния си живот и не обяви веднага дори сватбата си с Ал Мана през 2012 г. Той е магнат, чиято компания продава луксозни стоки в страните от Персийския залив.
Джанет Джексън се прочува през февруари 1986 г. с излизането на третия й албум Control. Певицата е продала 140 млн. копия от свои записи и по този показател е сред най-известните изпълнители в историята на съвременната музика.

 

"Лас Вегас" край Равно поле се провали

автор:Дума

visibility 466

/ брой: 71

200 лв. разлика в офертите за новите 35 влака

автор:Дума

visibility 431

/ брой: 71

Еврото в България пак може да се отложи

автор:Дума

visibility 452

/ брой: 71

За пръв път Иран атакува пряко Израел

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 71

Призоваваме за мир

автор:Дума

visibility 383

/ брой: 71

САЩ да стоят настрана, призова Техеран

автор:Дума

visibility 373

/ брой: 71

Вашингтон твърдо зад Тел Авив

автор:Дума

visibility 410

/ брой: 71

Заедно

автор:Юлия Кулинска

visibility 435

/ брой: 71

Що за демокрация?!

автор:

visibility 427

/ брой: 71

Обратен ефект

visibility 410

/ брой: 71

Избори и образование

visibility 412

/ брой: 71

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ