29 Март 2024петък07:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Дарън Емерсън идва заради "Трейнспотинг"

Легендарният диджей ще миксира в столичен клуб на 11 февруари по повод премиерата на втората част на култовия филм

/ брой: 1

автор:Дума

visibility 6

Едно от ключовите имена на световната денс сцена през последните три десетилетия ще гостува в българската столица за премиерата на втората част на култовия "Трейнспотинг", който ще излезе по кината през февруари. За да се отпразнува подобаващо завръщането на този истински феномен, белязал възприятията на цяло поколение, организаторите от Deviant nights поднасят специална изненада: легендарният Дарън Емерсън (Darren Emerson) ще застане зад пулта в Mixtape 5 на 11 февруари, като обещава да подари на всички присъстващи наистина незабравима вечер.
Звездата на тогава 19-годишния Дарън изгрява с бандата Underworld, с която издават три албума, достигащи продажби от над милион копия. През 1995-а изкарват парчето Born Slippy, което Дани Бойл избира за саундтрака на "Трейнспотинг", а то се превръща в своеобразен химн на това време. Underworld оказва влияние на цялата музикална култура - Basement Jaxx и Daft Punk се вдъхновяват от групата за облика на концертите си, а банди като U2 и Radiohead вкарват електронно звучене в албумите си.
Емерсън продължава да е институция в електронната музика и след като напуска групата. Незабравими остават ремиксите му на Fatboy Slim, Prodigy, The Chemical Brothers, Bjork. Лейбълът Underwater неслучайно е оценен от реномираната библия за електронна музика DJ Mag и е определен като най-добрия на Острова. Успешна е и марката на Дарън - Detone, която издава единствено клубни сингли. Техноиноваторът не спира да твори и да изненадва публиката и досега с някои мистериозни проекти като The White Lamp и Huffa. Напоследък Дарън Емерсън колаборира с млади таланти и продължава да експериментира в живите си участия.
Ограничено количество промоционални билети за шоуто на диджея по 19 лв. се продават в Epay Go и мрежата на Eventim. След изчерпването им редовната цена ще е 24 лв.

Техноиноваторът не спира да твори и изненадва публиката с мистериозни проекти

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ