28 Март 2024четвъртък18:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Преправиха прочутия надпис в Лос Анджелис

/ брой: 1

автор:Дума

visibility 11

Като се събудиха след новогодишната нощ, жителите на Лос Анджелис с почуда установиха, че неизвестен шегаджия е преправил прочутия надпис Hollywood на Hollyweed, предаде Асошиейтед прес. На английски "weed" означава трева или канабис.
Полицията е изпратила свое подразделение да разследва предполагаемия акт на вандализъм, съобщи телевизия Кей Ей Би Си.
През ноември гласоподавателите от щата Калифорния одобриха предложение за легализиране на употребата на марихуана за развлечение от 2018 г., припомня АП.

Снимка ТУИТЪР

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 279

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 260

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 239

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 265

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 325

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 276

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 296

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ