Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Пегас

"Хъшове" в подкрепа на Хитрино в Народния театър "Иван Вазов"

Дума

17. Декември 2016 , брой: 288   376   0
Снимка


Народният театър "Иван Вазов" ще посвети представлението на "Хъшове" на 14 януари 2017 г.  на пострадалите от трагедията в Хитрино. Приходите от спектакъла на Александър Морфов, който е един от най-големите хитове на сцената на театъра години наред, ще бъдат дарени изцяло за благородната цел.
В "Хъшове" участват едни от най-любимите български актьори - Валери Йорданов, Деян Донков, Руси Чанев, Валентин Ганев, Валентин Танев, Рени Врангова, Христо Петков, Пламен Пеев, Теодор Елмазов, Стоян Алексиев, Деян Ангелов, Дарин Ангелов. С тази благотворителна инициатива, която е съвместна с Министерството на културата, Народният театър се включва в кампанията за подпомагане на пострадалите от институции и дейци, свързани с  културата. Акцията ще се проведе с подкрепата на Съюза на артистите и медийното партньорство на Българската национална телевизия, и ще протече в рамките на три поредни дни - 14, 15 и 16 януари.
Освен с благотворителното представление на "Хъшове", Народният театър ще се включи в набирането на средства за жителите на Хитрино и с голяма изложба-аукцион, която ще бъде открита същия ден във фоайето на театъра. В нея със свои творби ще се представят известни художници, а приходите от продажбата също ще бъдат предоставени за кампанията.
 

 

 

Пегас

 • От редактора
  22. Септември 2017 186
  151
  0

  Днес е Денят на Независимостта. Независимост, ама друг път. Днес да говорим за независимост на България е повече от нелепо, след като цялата ни политика се определя от външни сили, а преди да вземат някое решение, нашите "политици" тичат да го съгласуват с американското посолство.
  Поредното доказателство бяха ред от написани под...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"