19 Април 2024петък20:50 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ГЕРБ, за пандиза сте, до един!

/ брой: 275

автор:Велиана Христова

visibility 1868

Вчера бе незапомнен връх във войната на ГЕРБ срещу БАН. Първо беше Дянков, който не само намали парите на академията с 40%, но охули учените и прати тия ненужни "феодални старци" да карат таксита нощем, за да живеят. После при Сергей Игнатов окрадоха научния фонд на МОН така, че и досега проекти на учени у нас на практика не се финансират. На трета ръка Борисов пък прати астрономите от обсерваторията "Рожен" да мерят гората, та да си заслужели парите.
 Коленето с тъп нож е дълго, рани много, къде да напомняме всичко. Само за последните месеци Горанов, следовникът на Дянков, прати учените да се продават на улицата, белким някоя циганка ги купи. От миналата година допреди дни МС бави плащанията за физиците в Дубна, където поколения наши изследователи бяха учени как да изградят българската ядрена енергетика. От завчера настъпи и Менда Стоянова с такава злоба към учените и към знанието, че да се чудиш колко й плащат да ги унищожи. Циркът, който ГЕРБ разигра в парламента заради едни 10 милиона, предизвиква вече не гняв дори, а само омерзение.
 Вече и бъдещето на България стъпкаха, убиха, изгониха. Кой им е казал, че ще ги търпим още? От кабинетите - направо в пандиза. Нямат друг път.   

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ