26 Април 2024петък20:02 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Простотията

/ брой: 271

автор:Велиана Христова

visibility 1562

Улица им направих, магистрала им направих, пък те не го оцениха, протестен вот ми спретнаха, реве вече две седмици премиерът наш. И Плевнелиев същото нарежда - видели с Бойко онази картина на Златю Бояджиев със стадото, направила им впечатление, защото това стадо - досущ като народа. Казваше си Бойко и преди, че лош мат'рял му се е паднал, ама чак да е толкоз прост, че него - простия, да не одобрява, как да разбереш такова нещо?!  
Не знам какво си спомня Борисов за бул. "Черни връх" някога, аз си спомням два грамадни завода там, дето вече ги няма. Като гимназисти ходехме там на стругарска практика, сега му викат по модерному дуално обучение, ала тая "дуалност" как да стане, като ги няма заводите? Имаше там и една поликлиника, в която човешкото стадо се лекуваше безплатно, но някой Москов я ликвидира. Там сега има мол. Е, как да го разбере Бойко, като в главата му са останали спомени сал от едни конгреси по Татово време. Аз по конгреси не съм ходила, но добре помня, че баш след "ония" конгреси се построи тая България, дето още не могат да я разграбят докрай.       
Хич не ми е ясно какво не му е ясно на премиера. Писна му на стадото, това е. Оставката Бойко сам си я спретна, щото не можа да преживее нещо най-нормално - че президентската власт вече не е у него. Обаче мнозинството в парламента си е негово, съдебната система си е все така натефтерчена и нагерберастена, къде му е проблемът? ЦЯЛАТА ВЛАСТ - това му е болката. Толкова му е болка, че я видя у БСП - цялата тая власт. А БСП в момента никаква власт още няма. Или му е ясно на Бойко, че като дойдат изборите, хората ще предпочетат левицата, или изобщо не проумява що е то разделение на властите. Дайте ми ВСИЧКО, та пак Аз да съм законът; Аз да назначавам магарета и калинки; Аз да казвам кой ще строи и да разпределям комисионите; Аз да уча на наука "феодалните старци"; Аз да ви плащам бонус 3 лв. към пенсиите; Аз да ви коткам с лентички по оня асфалт, дето след първия дъжд се къдри като след студена ондулация.     
Ей затова стадото му спретна протестен вот. Вярно ще да е, че е прост, щом и това не разбира. 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 300

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 296

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 259

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 267

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ