29 Март 2024петък01:58 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Мреж@т@ гърми

автор:Дума

visibility 2535

merry blu
С историите за дядовците им, направо ми се повръща. А репресираните от ГЕРБ, какво да кажем?

Аз съм българин
Цачева имаше 100% слушалка и й диктуваха през цалото време. Личи си как слуша, гледайте пак и обърнете внимание!

българин_1969
Цецка Цачева има слушалка в ухото!!! Преподавател съм в ИУ и от личен опит мога да ви кажа на 100%, че някой и диктува в ухото, вижте и реакциите, когато говори генералаЕ Някой и говори постоянно!Моля, ви дайте гласност

буболина
Хора, представяте ли си Цецка на военен парад на национален празник на България, как минава и изведнъж й става жал за дядо й защото е убит от режима на БКП на който режим самата тя е била член. Тези сълзи сега са защото на жената й жал, че няма да стане президент и ще разочарова нейния водач Бойко, това е амбиция на живот и смърт.

Новак
През всяка една от тези 27 години, след всеки един избор и последващия го провал си казвахме "От това по-надолу няма накъде". И винаги следващите ни опровергаваха. Сега само си мисля "какво ще е е по-долу?" Тези властолюбци минаха всякакви морални граници - нямат ли срам от бога та ровят и се гаврят с костите и паметта на близките си мъртви?... Ако тази спечели ние нямаме шанс. Следващият път ще е по-страшно, макар сега да не мога да си го представя.

Мартин Карбовски:
Ужас! Гласувайте за генерала!
Аз съм журналист. Не бива да взимам страна директно в политиката. Трябва да съм дипломатичен. И ще бъда: Видях дебата по БНТ. Ужас. Гласувайте за Генерала.
Другото е нова политическа вагина след Плевнелиев. Което беше много трудно! Мисля, че бях твърде дипломатичен. ДСмъртния одър на баща ми У на който Дне съм красиваУ е грешка. Грешка Цачева. Знам, че ще съжалявам леко за този пост. Но сърце не трае. Поздравявам идиота, който е помагал на Цачева. Успя да уплашиш мене, виделият цялата мъка по тая земя. Без оглед на партия и цвят Ц търсете последния адекватен човек в пустинята. Моля се за това!

Ирина Репуц:
Леле, агонията продължава по БТВ! Пускам ТВ и гледам Цецка Цачева! Anton Hekimyan я пита с изненада: "Значи Вие се виждате като победител - така ли?" - "А Вие не ме ли виждате като победител" отговаря тя!!!! А, още не съм си изпила кафето! Не е за вярване! :):):) Почвам да се страхувам, че това ще продължи и след изборите, независимо от резултата.

Петьо Цеков, журналист:
Искам да обърнете внимание на датата. Андрей Ковачев обяснява преди седмица, че дядото на ЦеЦа е убит през 52-а. Т.е., Ковачев разказва тази история ПРЕДИ Цачева да я разкрие за първи път по БНТ. Вижте и дописката от Дневник, тя е от 2011. Смело мога да предположа, че Ковачев и "Дневник" не са били на смъртния одър на таткото на ЦеЦа и, че ЦеЦа е знаела какво да прави с кърпичката, която предварително е поставена в левия й джоб.

Богомил Бонев:
Много долна лъжа. Но това, че беше уговорено и Чешмеджиева да се разреве, това минава всички граници.

Валери Запрянов:
Те ще ми вкарват голове, а аз ще им играя. Нема да им играя! Да си играят сами! А тя снощи го размаза! Грима... Размаза го.

Аня Павлова:
Е, трябва да се чете по-внимателно Станиславски... колко пъти го казвам на политиците....

Анна Заркова:
Олеле! Разбрахте ли сега защо плаче по телевизора г-жа Цецка Цачева? Току що премиерът го каза. Ми комунистите не са убили само дядо й, както тя се оплака. Те убили роднините й - цялата й рода! Да, бе. Не гледахте ли Бойко в "Здравей, България"?
"Как нема да плаче - вика - г-жа Цачева, като комунистите са убили роднините й, ще плаче. Ми те избиха - вика, целата ни рода!!" - демек, и на Бойко родата избили, и на Цeцка, и на Цецо, и на целия му персонал. Ужас! Ани Цолова за малко да припадне. Ами аз? Таман мислех да гласувам в неделя за тях, че да не ми спрат тока, както чух, че щели да правят, а то - какво сега? Ми те го закъсали много, бе. Целите в траур.

Светла Драганова:
Изпитвам към тази жена ожесточено отвращение. Ще се примири ли и ще приеме ли тя, че този "обикновен" народ е по-образован от нея, а всъщност тя е по-хубава, отколкото е умна.И този народ си избра "обикновен" човек за президент. Дали разбира презрението ни и мисли ли,че това публично сепуко, което си направи снощи ще бъде забравено.

Богомил Бонев:
Този дебат е първият след онзи през 2001 г. Тогава Петър Стоянов извади предварително поръчано менте от Костов, с изпълнител Гном, и загуби изборите. Сега Цецка реши да се представи за внучка на дисидент.
Тя вече е загубила изборите, но пиарите не са си взели никаква поука. И сега, както и тогава, в сценката участваха водещите. Тогава агент Иво Инджев, сега супер некадърната журналистка Чешмеджиева. Която даже режисирано рева с Цачева. Клета БНТ.

Кеворк Кеворкян:
Цецка престъпи клетвата, която дала на баща си: никога да не казва, че дядо й е убит от комунистите.
Голяма тайна - дали не са я знаели и в БКП, когато са приемали Цецка в редиците си?
Вярва ли го някой?
Сега какво - ще избираме Цецка заради дядо й ли?
Вие ще си направите сметката, дали Цецка става за президент - но поне за актриса в Плевенския театър е готова.
В някоя постановка от жанра "Ранна съветска кино-романтика".

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ