29 Март 2024петък12:36 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Винаги готов!

/ брой: 240

автор:Кристиела Симеонова

visibility 2066

Борисов пак засвидетелства лакейското си поведение пред европейските началници. А уж ни уверяваше, че като тропнел по масата и му се чувал гласът в Европа! В действителност българският премиер безропотно сваля гащи и е винаги готов да се съгласи с всичко, що му поискат от Брюксел. Така направи и със СЕТА. Изтъргува България под предлог, че подкрепата за споразумението ще ни осигури безвизово пътуване в Канада. Сделката с Отава обаче няма нищо общо с визите за българи и румънци, както упорито ни втълпяват и от Брюксел, и премиерът ни, и медиите, които чинно, без да подлагат на съмнение, повтарят всяка негова дума, която пък му е сложена в устата от някой от големите в ЕС. Но по наглост Борисов е победен от Юнкер. Председателят на ЕК най-безочливо обвързва СЕТА и визите, при положение че именно подопечната му институция от април месец насам само овърта и отлага решението на въпроса за канадските и американските визи за българи и румънци. Нали уж всички сме европейци и сме равни? Ама това кой да го каже на висок глас?
Е, поредното клякане се оказа безполезно. Валония продължава да не дава подкрепа за СЕТА, непреклонното отстояване на позицията й в защита на интересите на собствените й граждани, г-н Борисов, не е опасна мода, както я определихте. Нарича се принципност. Ама вие това животно не го познавате.

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 1

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 0

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 0

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 1

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ