25 Април 2024четвъртък08:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Зевзеците ни призовават в Армията

/ брой: 63

автор:Дума

visibility 1280

    Майстор на имитацията, пантомимата и скеча, неуморният зевзек Методи Атанасов ни свиква на вечерна проверка. Нека се явим! Така театър "Българска армия" призовава зрителите да присъстват на комичното шоу "Зевзеците" на 21 март от 19 ч. в ТБА. С него те честват 70-годишнината на своя колега и приятел Методи Атанасов.
Васил Михайлов, Ненчо Илчев, Веселин Маринов, Роси Рос, Шкумбата, Латинка Петрова, Мая Новоселска, Борето Стоилов, Иван Ласкин, Георги Къркеланов, Йоана Буковска, Кристина Янева, Венци Мартинов, Цоцин и Добрев, Дора Атанасова, Таня Димитрова, Васил Бинев, рок група "Турбо", вокално трио "К2", Панайот Панайотов, Астор, Дони и Коцето, Балетът на софийските момичета и момчета, както и самият Методи Атанасов представят един пъстър спектакъл със съдействието на "Елемаг гурме".
    Започнал през 1969 г. като репортер във военната редакция на БНР, през 1970 г. Методи е тамбурмажорист и солист в Гвардейския духов оркестър. 1972 г. вече е водещ актьор в Ансамбъла на Строителни войски - с 400 концерта на година. До края на 70-те работи в отдела на Средното сержантско военно-музикално училище "Маестро Г. Атанасов" и през 1979 г. постъпва в театър "Българска армия". В началото на 80-те е водещ на забавното телевизионно предаване по БНТ "Свиждане". В продължение на 32 години актьор и артистичен мениджър, днес Методи Атанасов всяка вечер посреща зрителите в театър "Българска армия".

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ